cretescu Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Formatia Scorpins va concerta joi seara de la orele 20:30 in Craiova pe velodromul din Parcul Romanescu, intrarea este gratis. Evenimentul este organizat cu ocazia zilelor craiovei. Mai multe informatii gasiti aici: http://www.bestmusic.ro/Evenimente_Zilele_...brie_10925.html Va astaptam pe doua roti ,si nu numai, joi seara la ora 18:00 in fata universitati din craiova. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 nenea,nenea,da motoreta matale cat baga?din provincie primiti?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Octombrie 19, 2008 Autor Share Postat Octombrie 19, 2008 nenea,nenea,da motoreta matale cat baga?din provincie primiti?! pe moment sade motoreta mea si primim si din provincie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 pe cat de mult vreau sa vin cu moto, cred ca la ora aia nu ma risc sa vin pe ea. la 23:00 cand se termina concertu o sa fie destul de intuneric si n-am curaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeppelina Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 din pacate prea departe de bucuresti, plus ca e in cursul saptamanii Daca as putea sa ma teleportez cumva! Auditie placuta celor care merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 eu cred ca ma bag, se pare ca am gasit si o pasagerita daca mai e cineva cu atat mai bine. Drumu pitesti-craiova e foarte bun si virajat prin unele locuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Octombrie 22, 2008 Autor Share Postat Octombrie 22, 2008 eu cred ca ma bag, se pare ca am gasit si o pasagerita daca mai e cineva cu atat mai bine. Drumu pitesti-craiova e foarte bun si virajat prin unele locuri. te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 se mai baga cineva din Bucuresti? Macar 2 motoare sa fim, se pare ca pasagerita s-a sucit . eu chiar as vrea sa vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
McKagan Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Eu as vrea sa merg dar nu mai am moto si n-am gasit pe nimeni care sa mearga cu trenu sau cu masina .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
McKagan Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 (editat) Editat Octombrie 22, 2008 de Torrance Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 a fost demential in intro o trupa "ASA" care a cantat niste coveruri dar au fost de nota 10, si apoi concertul de aproape 2 ore, in care s-a facut SHOW! pentru cei care nu au putut veni chiar au pierdut. la final un foc de artificii, dar nu a fost cine stie ce fata de cel de duminica trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 a fost dementialin intro o trupa "ASA" care a cantat niste coveruri dar au fost de nota 10, si apoi concertul de aproape 2 ore, in care s-a facut SHOW! pentru cei care nu au putut veni chiar au pierdut. la final un foc de artificii, dar nu a fost cine stie ce fata de cel de duminica trecuta Aprob a fost super. Prima oara cind velodromul din Craiova nu este plin de manelisti si cocalari, nu a fost transformat in targ si tot pentru prima oara cand nu s-au comercializat bauturi alcoolice. De data asta cei care au venit la concert au venit sa asculte formatia invitata, au venit pentru Scorpions, nu pentru mici si bere; si inca un lucru foarte important au cantat gratis, nu stiu daca o alta formatie la fel de celebra a mai facut acest lucru pana acum in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate