Kuki Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 (editat) Program Viasat Explorer Calatorie in jurul lumii (documentar, 2004) astazi 20:00 Acest serial urmareste expeditia a doi actori britanici, Ewan McGregor si Charley Boorman, pe parcursul celor noua luni de planificare si trei luni de calatorie efectiva. Ewan, Charley si cameramanul lor au plecat de la Londra, traversand Europa, Asia, Canada, SUA si ajungand, in final, la New York. Cu camere atasate pe casti si pe motociclete, Ewan si Charley au surprins vastitatea si emotia aventurii lor. Jurnale video intime si sincere releva cum au reusit cei doi sa treaca peste vremea rea, atacurile tantarilor, defectiunile motocicletelor, disputele la trecerea granitei, certurile dintre ei, nemaivorbind de terenul periculos. Serialul documenteaza momentele magnifice si clipele de disperare traite de doi prieteni in calatoria vietii lor. Am vazut primul episod (azi la 8 am) si se anunta f. interesant. Baietii "chinuie" doua BMW-uri 1150 GS http://tv.acasa.ro/program_Viasat_Explorer_--p39.html Editat Septembrie 26, 2005 de Kuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 Au ajuns in rusia!!! E la 8 am parca, 14pm si 20pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 am facut rost de tot documentarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 am facut rost de tot documentarul Vreau si eu. Platesc in bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 am facut rost de tot documentarul Crezi ca poate ajunge si la mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 si eu vreau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 Fac 4 CD'uri (cate 2 episoade pe CD) pe care le aduc miercuri la arc. Cine-i primul venit este si primul servit...Mai departe va facetzi singuri copiile si le datzi mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 Sa mor io de nu vin de la 4! Si ca sa fiu avantajat iti aduc si 4 blancuri inapoi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 Sa mor io de nu vin de la 4! Si ca sa fiu avantajat iti aduc si 4 blancuri inapoi!!! Ma inscriu si eu la tine atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Septembrie 28, 2005 Autor Share Postat Septembrie 28, 2005 Cred ca ala care vinde pontu' are prioritate, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 Ma inscriu si eu la tine atunci. No problem man!!! Saracii au scapat de ucraina si kazakstan. M-am speriat sincer. Titlu original: The Long Way Round Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 Site: AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 No problem man!!! Saracii au scapat de ucraina si kazakstan. M-am speriat sincer. Titlu original: The Long Way Round Diseara? La cat vii la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 Diseara? La cat vii la arc? Poi vin pe la 6:30 dar de abia imi aduce Joe maine documentaru! In alta zi. Maine daca vrei sa am timp sa le copiez. Eventual adu-mi 4 blancuri ca nu prea am pe acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 Poi vin pe la 6:30 dar de abia imi aduce Joe maine documentaru! In alta zi. Maine daca vrei sa am timp sa le copiez. Eventual adu-mi 4 blancuri ca nu prea am pe acasa Ok, eu nu stiu daca ajung, dar am vorbit cu samolapraga sa-ti aduca blancurile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Nu am mai ajuns ca am montat o alarma Dar am cumparat blancuri si iti fac. Suna-ma sau da-mi PM si stabilim cum ti le dau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Octombrie 6, 2005 Autor Share Postat Octombrie 6, 2005 Asta-i site-ul oficial: http://www.longwayround.com/intro.htm Cui dau blancurile sa-mi dea si mie documentaru' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 Cui dau si eu blancuri sa-mi dea si mie documentarul. Ma chinui de doua saptamani sa-l iau de pe net si nu am reusit sa iau decat trei episoade. Please platesc sau bani cum vreti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 7, 2005 Share Postat Octombrie 7, 2005 @Ktmbull si @Kuki: ma sunati Duminica si veniti cu 4 blancuri fiecare si le facem!!!! @Ktmbull: FARA BANI termina cu prostiile, suntem motoristi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Octombrie 7, 2005 Share Postat Octombrie 7, 2005 am facut rost de tot documentarul vreau si io... la fel ca Baiazid.. platesc in ture!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cetin Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 Program Viasat Explorer Calatorie in jurul lumii (documentar, 2004) astazi 20:00 Acest serial urmareste expeditia a doi actori britanici, Ewan McGregor si Charley Boorman, pe parcursul celor noua luni de planificare si trei luni de calatorie efectiva. Ewan, Charley si cameramanul lor au plecat de la Londra, traversand Europa, Asia, Canada, SUA si ajungand, in final, la New York. Cu camere atasate pe casti si pe motociclete, Ewan si Charley au surprins vastitatea si emotia aventurii lor. Jurnale video intime si sincere releva cum au reusit cei doi sa treaca peste vremea rea, atacurile tantarilor, defectiunile motocicletelor, disputele la trecerea granitei, certurile dintre ei, nemaivorbind de terenul periculos. Serialul documenteaza momentele magnifice si clipele de disperare traite de doi prieteni in calatoria vietii lor. Am vazut primul episod (azi la 8 am) si se anunta f. interesant. Baietii "chinuie" doua BMW-uri 1150 GS http://tv.acasa.ro/program_Viasat_Explorer_--p39.html Mi-am dorit dintotdeauna asa ceva. In afara de bani si logistica, ce te faci cu vizele necesare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Februarie 10, 2006 Admin Share Postat Februarie 10, 2006 Daca vrei cu adevarat nu-ti trebuie 3 GS-uri incarcate la maxim + 1 camioneta cu remorca incarcata la maxim, inclusiv pe porbagaj + un patrol cu remorca incarcat la maxim + secretara si alte alea. Sunt zeci de oameni care sunt acum undeva in lume pe motocicleta facand un tur. Lipsesc de acasa cate 3-4 ani, vand in prealabil tot si o iau din loc. Si un roman a facut asta, se numeste Dani Silvian. S-a scris despre aventura lui MotoLife: /index.php?showtopic=15652 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 GASITI CELE 7 EPISOADE PE MOTOHUB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 POT SPUNE CA ESTE CEL MAI TARE DOCUMENTAR E CARE L-AM VAZUT PANA ACUM....SI NU AM AJUNS DECAT LA EP5 .....MAI MULTE DUPA CE LE TERMIN DE VIZIONAT....SUPER ATRE.... P.S. E PENALA FAZA CU CUMPARATUL IJULUI BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 care-i adresa motohub-ului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate