solo Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 (editat) Din protectie in zdrobitor cunoscutele handguarduri din aluminiu sau plastic nu intodeauna vor proteja degetele a veit si randul meu sa stau putin pe tusa.Coboram o panta foarte abrupta m am incapatanat sa stau pe motor dintr o data spatele a fugit pe un copac cojit si m am trezit zburand cu motorul pe o parte ,m am aruncat de pe motor dar mi am prins degetul mic intre handguard si ceva piatra sau bustean zdrobindu mi degetul chiar si prin manusa .A fost brusc si nu am simtit nimica dar cand am scos manusa care era intacta mi am vazut degetul zdrobit .ultima falanga era fara piele si carne chestia buna era ca ma drogau astia cu calmante degetul dupa a 2 operatie la cj la chirurgie plastica spitalul de recuperare am avut noroc ca nu mi am zdrobit si osul varianta pentru a nu patii ca mine bagati banii ca se merita eu am avut ghinion dar imi revit pacat ca am ratat ultima etapa de enduro...asta e mai e si la anu numa bine glod in ciubota Editat Octombrie 19, 2008 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) Nasol Solo! Imi pare rau pentru ce ai patit! Imi pare bine ca acuma esti pe cale de a te repara. Te-au facut bine doctorii de la Recuperare? Daca tot te-ai operat la chirurgie plastica puteai sa ii rogi pe esteticieni sa iti faca mainile asemanatoare cu cele ale lui Michael Gao . Insanatosire grabnica ! PS Eu ma dau fara handguarduri si am acele manete care se dau peste cap si nu se rup. Totul este foarte bine pana cand treci prin ceva crengi care nu au altceva de facut decat sa iti traga ba ambreiajul ba frana de fata. Nu odata am patit sa sar pe ghidon din cauza asta Editat Octombrie 20, 2008 de MOD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) Din protectie in zdrobitor cunoscutele handguarduri din aluminiu sau plastic nu intodeauna vor proteja degetele a veit si randul meu sa stau putin pe tusa.Coboram o panta foarte abrupta m am incapatanat sa stau pe motor dintr o data spatele a fugit pe un copac cojit si m am trezit zburand cu motorul pe o parte ,m am aruncat de pe motor dar mi am prins degetul mic intre handguard si ceva piatra sau bustean zdrobindu mi degetul chiar si prin manusa .A fost brusc si nu am simtit nimica dar cand am scos manusa care era intacta mi am vazut degetul zdrobit .ultima falanga era fara piele si carnechestia buna era ca ma drogau astia cu calmante degetul dupa a 2 operatie la cj la chirurgie plastica spitalul de recuperare am avut noroc ca nu mi am zdrobit si osul varianta pentru a nu patii ca mine bagati banii ca se merita eu am avut ghinion dar imi revit pacat ca am ratat ultima etapa de enduro...asta e mai e si la anu numa bine glod in ciubota imi pare rau pt deget, dar imi pare bine pt deshtu cu marime variabila . Baietzi, trimitetzi toate clujencele bune pe care le stiti sa-l consoleze pe camaradul nostru si sa aiba grija de degetele si nevoile lui Buey solo...ai naiba grija. Esti la cluj sau la campulung?? vrei s-o sun pe "stii-tu-cine" ca ai patit ceva si nu are cine sa aiba grija de Gheorghe a ei? Editat Octombrie 20, 2008 de Achile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Mare ghionion! Eu iti urez recuperare TOTALA in primul rand. Si in al doilea rand RAPIDA. Asa se intampla cacaturile astea la enduro - intr-o secunda. Insa fara handguards nu merge - fix din motivul pe care l-a expus Dan - cand intri in padure crengile o sa-ti apese pe frana si o sa vii in nas. Eventual poti sa folosesti manetele tale + handguards de motocros, tip aripioara. Siz daysu meu a venit cu niste handguards-uri de-astea, insa eu le-am dat jos si am pus de aluminiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Octombrie 20, 2008 Autor Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) Mare ghionion! Eu iti urez recuperare TOTALA in primul rand. Si in al doilea rand RAPIDA.Asa se intampla cacaturile astea la enduro - intr-o secunda. Insa fara handguards nu merge - fix din motivul pe care l-a expus Dan - cand intri in padure crengile o sa-ti apese pe frana si o sa vii in nas. Eventual poti sa folosesti manetele tale + handguards de motocros, tip aripioara. Siz daysu meu a venit cu niste handguards-uri de-astea, insa eu le-am dat jos si am pus de aluminiu. da normal ca trebuie aripioare din alea ca daca nu te trozneste si peste degete crengile sunt pe la cj si am parte de un tratament cu femei;)) multumesc la toti si tie recuperare rapida ionut sa ne vedem la cursa urmatoare sa speram ca am nevoie de cheia ta de 24 acum am vazut pe frm ca eram pe 1 loc la clasa C dupa 2 etape ...imi este ciuda olecutza dar cred ca de la anul ne vedem la B Editat Octombrie 20, 2008 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 dar cred ca de la anul ne vedem la B Obligatoriu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) da normal ca trebuie aripioare din alea ca daca nu te trozneste si peste degete crengile sunt pe la cj si am parte de un tratament cu femei;)) multumesc la toti si tie recuperare rapida ionut sa ne vedem la cursa urmatoare sa speram ca am nevoie de cheia ta de 24 acum am vazut pe frm ca eram pe 1 loc la clasa C dupa 2 etape ...imi este ciuda olecutza dar cred ca de la anul ne vedem la B handguard-urile erau de aluminiu (cu insertie de al) banuiesc !! :| probabil cele de plastic nu produc asa multe pagube:| .. insanatosire grabnica ! Editat Octombrie 23, 2008 de Borosescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Urat moment..ghinior pur asta e clar. Sunt de parere ca fandguardurile sunt foarte utile, dar tu ai avut ghinios ca cazi si sa vina motorul peste tine...recuperare rapida la deget... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2008 (editat) handguard-urile erau de aluminiu (cu insertie de al) banuiesc !! :| probabil cele de plastic nu produc asa multe pagube:| .. insanatosire grabnica ! nu era din cauza alumiuniului ca plasticul mi a zdrobit ..ci din cauza ca era drept capatul care se prinde in ghidon asa am eu asta e o varianta care nu mai prinde degetele are tija de aluminiu cu o bucla(partea de inainte de prindere in ghidon) sau astea aripioare ca la motocross adevarul despre patania mea gata sunt 99% ready to race Editat Noiembrie 10, 2008 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Covaci Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 adevarul despre patania mea gata sunt 99% ready to race "mereu ai loc de mai multe datorii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 vezi ca ai o pisica subrat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 eu mi-am pus la africana acerbis. pe ele scrie clar: protejaza numai de vant si nu in caz de accident. dar cine citeste scrisul mic:D .. oricum, sanatate si bafta multa.. cred ca in viitor pun si eu nite handguard cu aluminiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Nu incurcati varza cu castravetii. Protectia pt enduro este una si pt touring alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 vezi ca ai o pisica subrat.... Aia e protectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 e o pisica, nebuno..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 e o pisica, nebuno..... Ok.... e ca tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 nu draga, ca io nu iau matza cu mine in pat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 nu draga, ca io nu iau matza cu mine in pat..... Pai atunci e protectie !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
birotic Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Pai atunci e protectie !!!! OOOOOOO, ce amuzant! Sa intelegem ca tie iti place genul asta de "protectie"? Ia vezi, poate mai jos are o "protectie" mult mai solida, care te va amuza si mai tare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 (editat) sa nu-mi zici ca lasi si tu pisica si in pantaloni..... auzi vere, era o gluma, mie si panterei chiar ne pare rau de mana aluia, dar de acolo pana la a ne spune ce ai tu in pantaloni e cale lunga, hai pa. ahh, si vinde mobra, nu te reprezinta. Editat Noiembrie 29, 2008 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 OOOOOOO, ce amuzant! Sa intelegem ca tie iti place genul asta de "protectie"? Ia vezi, poate mai jos are o "protectie" mult mai solida, care te va amuza si mai tare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
birotic Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 sa nu-mi zici ca lasi si tu pisica si in pantaloni..... auzi vere, era o gluma, mie si panterei chiar ne pare rau de mana aluia, dar de acolo pana la a ne spune ce ai tu in pantaloni e cale lunga, hai pa.ahh, si vinde mobra, nu te reprezinta. dintre voi doi, doar tie ti-a iesit gluma. remarca Panterei a fost total deplasata si de prost gust. nu se face. nu despre mine era vorba, invata sa citesti! iar faza cu "vinde mobra, nu te reprezinta" ... sa mori tu ca stii ce ma reprezinta pe mine sau pe oricare de aici? daca stii, esti tare, ce pot sa zic. hai pa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 "ne pare rau de mana aluia"...... unde am gresit? chiar nu cred ca am gresit, faza cu "vinde mobra, nu te reprezinta", n-o lua personal, si eu si pantera avem 954, si eram pus pe glume, pe cand tu pe carcoteli. poate nu ne reprezinta pe noi mobra, cine stie. oricum, era o gluma, mi s-a intamplat si mie sa cad si nu am avut handguard si am ramas fara ambreiaj pana acasa, pe vremuri, cand aveam si enduro. am avut si situatii cand cel care a venit cu noi a ramas fara un deget de la picior, pentru ca nu avea cizma, deci accidentarile de la enduro, pot fi si ele destul de serioane, insanatosire grabnica, nu tie, aluia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 dopeman&pantera pana la urma care e faza cu pisica??? birotic, amice, esti idiot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 daca ai par mult subrat, sau oriunde..... de obicei se spune ca ai o pisica acolo. era o gluma, uita-te la poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate