Sari la conținut

Cum Sa...


uzunu
 Share

Postări Recomandate

Toti avem mici probleme. Cum sa fac cumparaturile mai repede, cum ajung la aeroport, cum termin proiectul ala care trebuia predat acum doua saptamani... Dar la partea de motociclism ce solutii avem? Cum salvam niste placute de frana? Cum pun semnalizatoarele in asa fel incat la fiecare cazatura sa nu trebuiasca sa cumpar un set nou? Si asa mai departe.

 

Cateva din solutiile pe care le-am gasit pana acum:

- Placutele de frana. Sparsesem un simering de furca, in plus erau pline de lichid de frana de cand am aerisit instalatia. Le-am luat frumos in casa si le-am "tratat" cu o baie in apa si maglavais d'ala verde de spalat vase. Au iesit ca noi. La aceeasi problema, Barbarossa spunea "ref la placutele de frana poti sa le arzi pe aragaz le lasi sa se incinga si uleiul se va arde"

- Semnalele. Am o intreaga istorie de cumparat semnale si apoi rup la prima endureala. Pe ultimele le-am rupt intentionat si apoi le-am prins cu banda adeziva electrica. Stau si acum, dupa 5000km, pe DR. Alta solutie, mai scumpa, sunt niste semnale de DR-Z, foarte flexibile. Iar ultima e sa prind pe interior un set de mini semnale, dar n-am incercat pana acum.

 

Voi?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pentru semnale: recomand sa nu cazi ..

daca totusi o faci merge copiata ideea de pe africa : tubul care leaga semnalul de motor e din cauciuc.. asa ca e eleastic. cazi, si nu se sparge. depinde si cum cazi si ce il loveste.. avand deja cauciucate racordurile astea, nu imi fac probleme de semnale.

 

legat de placute :

un surub de la etrier era intepenit si am dat cu wd40 sa il descaf.. am uns si placutele. spalate cu detergent pentru placute de frana ca am din belsug. in salbaticie, nu stiu ce as face.. as incerca sa le ard cel mai probabil. si nu in ultimul rand, curatat si discul :)

 

altele improvizatii nu imi vin acum in cap .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pentru placutele de frana eu vad simplu treaba; spray de curatat discul de frana, din belsug!

nu cred ca merita sa pierzi vremea sa desfaci placutele si sa le speli cu peria cand exista spray special care dizolva bine orice fel de grasime si rezolvi treaba in maxim 3 minute.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la treaba cu semnalele si eu ma gandesc ce ar fi mai potrivit, deja am spart 2 bucati originale ;).

poate cineva ne da niste solutii.

da..cea mai simpla solutie este sa le demontati..puteti semnaliza f simplu cu mana cand sunteti prin oras,iar prin padure nu cred ca e cazul..am vazut o gramada de incapatanati sa pastreze semnalizatoare pe motor(mai mari,mai mici,mai cu leduri,mai fara leduri)..la prima tranta de rup instant..totusi o solutie cat de cat ar fi sa montati in aripa care sustine numarul la extremitati 2 semnalizatoare care se gasesc pe aripile laterale la masina..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...