_danu Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Salut , am o problema . Am descoperit ca pinionul mic are un pic de joc. E normal ? Nu joaca circular in ax . Lasa senzatia ca nu este strans bine surubul care il tine ... Are saiba aia mare la locul ei. E vorba de ceva probleme ? Credeam ca trebuie sa fie fix. Lantul si pinioanele mai au viata , nu sunt foarte uzate ...( cam 50-60% uzura) Astept pareri.. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Salut , am o problema . Am descoperit ca pinionul mic are un pic de joc. E normal ? Nu joaca circular in ax . Lasa senzatia ca nu este strans bine surubul care il tine ... Are saiba aia mare la locul ei. E vorba de ceva probleme ? Credeam ca trebuie sa fie fix. Lantul si pinioanele mai au viata , nu sunt foarte uzate ...( cam 50-60% uzura) Astept pareri.. Mersi Nu e nicio problema stai linistit.Jocul este normal.Cand am schimbat kitul de lant am observat si eu jocul asta,am crezut ca nu am strans bine surubul.Dupa ce am verificat am simtit ca era la maxim strans.Sun pe un amic de-al meu care are tot Honda si pe un mecanic si imi spun amandoi ca e jocul lui normal.Nu pune nimic intre surub si pinion ca sa stea fix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Salut , am o problema . Am descoperit ca pinionul mic are un pic de joc. E normal ? Nu joaca circular in ax . Lasa senzatia ca nu este strans bine surubul care il tine ... Are saiba aia mare la locul ei. E vorba de ceva probleme ? Credeam ca trebuie sa fie fix. Lantul si pinioanele mai au viata , nu sunt foarte uzate ...( cam 50-60% uzura) Astept pareri.. Mersi baga matale un ochi aici la episoadele 7&8, in ordinea asta http://www.garagenight.tv/ep-8-chain-and-sprockets-part-2/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Da, dar la Honde e alt sistem de prindere si poti sa mori langa el si nu scapi de jocul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_danu Postat Octombrie 21, 2008 Autor Share Postat Octombrie 21, 2008 Sar`na la toti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate