dulfa Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 salutare , vreau sa intreb persoanele care au un astfel de sistem s-au au condus o motoreta cu asa ceva montat pe ea , daca merita investitia si care sunt avantajele sau beneficiile la cesta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 (editat) am eu pe wr. pot sa-ti spun ca absoarbe bine vibratiile. in kit-ul de prindere a ghidonului am trei silicoane(moale, mediu si dur). eu merg cu mediu si-i ok! sistemul asta de prindere eu l-am capatat cu tot cu juguri, nu am idee daca se poate gasi separat si care ar fi pretul. Editat Octombrie 21, 2008 de Rebelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 De la KTM exista chestia asta la ~150 EURO: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 la 4 timpi nu merita ca nu vibreaza asa tare. Vezi ca la KTM nu se potrivesc pe orice juguri. Eu zic sa nu-ti bati capul cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulfa Postat Octombrie 21, 2008 Autor Share Postat Octombrie 21, 2008 dumineca am vazut la un austriac pe un ktm 450 acest sistem anti-viratii , el zicea ca nu face nici bataturi in palma de cand are asa ceva ,eu pot spune ca am zile cand m-a intorc de pe teren cu niste basici groaznice de parca a-s fii dat lacoasa toata ziua . chiar sa fie adevarat ?macar pt atat ar merita . dumineca am vazut la un austriac pe un ktm 450 acest sistem anti-viratii , el zicea ca nu face nici bataturi in palma de cand are asa ceva ,eu pot spune ca am zile cand m-a intorc de pe teren cu niste basici groaznice de parca a-s fii dat lacoasa toata ziua . chiar sa fie adevarat ?macar pt atat ar merita . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 dumineca am vazut la un austriac pe un ktm 450 acest sistem anti-viratii , el zicea ca nu face nici bataturi in palma de cand are asa ceva ,eu pot spune ca am zile cand m-a intorc de pe teren cu niste basici groaznice de parca a-s fii dat lacoasa toata ziua . chiar sa fie adevarat ?macar pt atat ar merita . dumineca am vazut la un austriac pe un ktm 450 acest sistem anti-viratii , el zicea ca nu face nici bataturi in palma de cand are asa ceva ,eu pot spune ca am zile cand m-a intorc de pe teren cu niste basici groaznice de parca a-s fii dat lacoasa toata ziua . chiar sa fie adevarat ?macar pt atat ar merita . nu cred ca bataturile au legatura cu sistemul antivibratii ci mai degraba cu handguard-urile..eu folosesc de vreo 2 ani si nu se observa diferenta la bataturi..intr-adevar preiau din miscare,dar vorba lui ionut..nu merita sa iti bati capul cu ele..mai bine iti cumperi un aparat de scos bataturile cu lama(o sa te ranesti gramada pana te inveti cu el)dar asa poti sa te dai si a doua zi fara sa simti ca ai dureri in palma.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 nu cred ca bataturile au legatura cu sistemul antivibratii ci mai degraba cu handguard-urile....... da ce, tu te tii de handguard-uri cand te dai cu motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 probabil se refera la handle grips ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 (editat) probabil se refera la handle grips ... exact..ma refeream clar la mansoanele-urile alea de cauciuc/plastic..(m-am grabit putin..) exact..ma refeream clar la mansoanele-urile alea de cauciuc/plastic..(m-am grabit putin..) oricum la cat de tare ma dau eu parca mai conteaza de ce ma tin.. Editat Octombrie 22, 2008 de atillas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 exact..ma refeream clar la mansoanele-urile alea de cauciuc/plastic..(m-am grabit putin..) oricum la cat de tare ma dau eu parca mai conteaza de ce ma tin.. Corect -cine se da bine nici nu mai conteaza de ce se tinesau sau cum sta-iar culmea perfectiunii este sa urci o panta foarte dificila cu un dest in nas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 yo am avut, dar zic ca nu merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 eu am dar nu stiu care e diferenta.cred ca la creier apare o diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate