CRISTina_puphulete Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Insanatosire grabnica motociclistule!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 "Motociclistul" este sanatos! sa imi arati tu mie unu de aici care e sanatos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 sa imi arati tu mie unu de aici care e sanatos... EU!! EU!!!! PS: Crezi ca merge o tura pana la munte in weekendul asta?! Pun sania pe zzrica sau mai bine o fac direct sanie ca se preteaza cu carenele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Insanatosire grabnica motociclistule!!!!!!!!!!!!! La cap? Inutil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate