myhay1208 Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Salut ! Am o mare problema: am un consum exagerat ! Nu inteleg ce se intampla... am un piaggio zip cu rezervor de 3.5-4 l si i-am facut plinul . problema e ca dupa vreo 20 de km s-a dus aproape la jumatate rezervorul .... mie nu mi se pare ca e normal deloc . ce pot sa ii fac? mentionez ca am avut set de 80 cc si acum am 50 . Am schimbat decat setul motor , la carburator nu am modificat decat relantiul atata tot . ce pot face ? va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 de cat ii carburatoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 s-ar putea sa ai carburator mare si de aia iti consuma atat de mult. Schimba carburatoru si vezi daca iti mai consuma asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myhay1208 Postat Octombrie 21, 2008 Autor Share Postat Octombrie 21, 2008 carburatorul e de 21 cred . nu am desfacut niciodata sa ma uit la el . parca scrie pe interiorul lui undeva dar nu l-am desfacut . Oricum era pt set de 80 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 in primul rand fa exact consumul ... este foarte relativa citirea asta din ochi jumate de rezervor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 esti sigur ca nu ai probleme cu sonda de benzina?? sa indice gresit?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 carburatorul e de 21 cred . nu am desfacut niciodata sa ma uit la el . parca scrie pe interiorul lui undeva dar nu l-am desfacut . Oricum era pt set de 80 .... deci e clar! cautati alt carb mai mic.Cele stock is de 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 (editat) carburatorul e de 21 cred . nu am desfacut niciodata sa ma uit la el . parca scrie pe interiorul lui undeva dar nu l-am desfacut . Oricum era pt set de 80 .... piaggio'urile astea in general consuma mult am avut si eu de asta si imi consuma foarte mult totusi pune'i un carburator de 12 si vezi cat consuma Editat Octombrie 21, 2008 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 piaggio'urile astea in general consuma mult am avut si eu de asta si imi consuma foarte mult totusi pune'i un carburator de 12 si vezi cat consuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myhay1208 Postat Octombrie 22, 2008 Autor Share Postat Octombrie 22, 2008 ok. o sa ii iau un carburator mai mic . multumesc pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Eu am un Piaggio Zip Fast Rider set 80 pe el....si consuma 6 nene...la tine nu stiu cum de consume asha mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Eu am un Piaggio Zip Fast Rider set 80 pe el....si consuma 6 nene...la tine nu stiu cum de consume asha mult a lui ii alt model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 a lui ii alt model Pai sunt aceleasi piese nene.. tot zip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 (editat) e posibil bai nene Editat Octombrie 26, 2008 de guy.til Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate