Ikarus Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 Oameni buni, ma dau deja pe slicuri! Nu gasesc (n-am idee) de unde pot sa-mi cumpar guma pe spate 150/90-15 pt MAX-u meu. As prefera sa iau una noua, da nu orice japita. Da-ti o idee daca stiti unde se gasesc gume noi in Bucuresti (sau oricunde in tara, daca nu). Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 http://www.pneurom.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 Da-i comanda lui Cristian Stelia,e .uite nr. lui:0724.34.37.04 .El mi-i l-a adus cu 5 milioane+234.000 transportul de laTimisoara; Pneurom si United Motors (sorry,guys...!) mi-au cerut 200 euro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 Mi-au picat in mana 6 gume de spate frumoase foc. Inca nu mi-am facut o lista cu marimile dar am dat de o sursa buna. Acum sa vad cum gasesc un fositor. Doua le-am pus la motoarele mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Oameni buni, ma dau deja pe slicuri! Nu gasesc (n-am idee) de unde pot sa-mi cumpar guma pe spate 150/90-15 pt MAX-u meu. As prefera sa iau una noua, da nu orice japita. Da-ti o idee daca stiti unde se gasesc gume noi in Bucuresti (sau oricunde in tara, daca nu). Multam! fugi si pe la motomania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate