dead_man_walking Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 LINISHTE, VA ROG !!!! lumea la foc!!! el senior sarbatoritul facand focul mare!!! masa se pupa lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 30, 2005 Autor Share Postat Septembrie 30, 2005 nicu aTZATZA focul focul se asheaza frigaruile focul trebuie intretzinut iar nicu rontz shi frigaruile lunga e ashteptarea bucatelor frigarui alin cu blacku!!! shi cu axa!! paine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 ne-a fost de bine!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 30, 2005 Autor Share Postat Septembrie 30, 2005 rontz shi ophelia apare shi blacku dansuri atristice shi bahice bogdan are grija de frigarui lume multa mana lu nicu dupa accident batman, batman bucataru' shef un elefant, se legana gazda shi oaspetzii domnishoarele ishi masoara fortzele rontz se crede mascul nehalitzii!!! nu mai mancasera de 2 zile cand au auzit ca e bairam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 30, 2005 Autor Share Postat Septembrie 30, 2005 restul pozelor - partea I dupa ce le micshorez shi pe restul vine shi partea a 2-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 30, 2005 Autor Share Postat Septembrie 30, 2005 PARTEA A 2-A SHI ULTIMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 In aceasta poza, concurentul lui Rontz este cumva , Nicu Profesoru'? Daca da... Rontule... sa te duci shi cu mana la cusut!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 4, 2005 Autor Share Postat Octombrie 4, 2005 ai ghicit nicu a fost bland cu el!! vazuse mai devreme ca rontz se duela cu domnishoarele shi ca a pierdut shi nu s-a folosit decat de 10% din fortza!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 dupa cum se vede in "acte", stomacelul meu era tare berificat!!! atat de berificat incat la "spargere", mi-am uitat pasagera ... ata ete!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 dupa cum se vede in "acte", stomacelul meu era tare berificat!!! atat de berificat incat la "spargere", mi-am uitat pasagera ... ata ete!! Vrei sa spui ca ai condus baut?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ophelia Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 dupa cum se vede in "acte", stomacelul meu era tare berificat!!! atat de berificat incat la "spargere", mi-am uitat pasagera ... ata ete!! mda, cam asa ceva las' ca ti-ai dat dimineata seama ca veva lipsea si pt asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 beh da' tare v-ati mai petrecut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 Vrei sa spui ca ai condus baut?... te-ai prins....si nu e prima data.....si nici ultima....si cred ca nu sunt nici ultimul! Si e cel mai mishto ride ever! ,,,,ma simteam Vlaicu, Coanda si Vuia la un loc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinAzuga Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 BiG-ule ai ratat-o si pe asta dar stai linistit ca am consumat noi si pentru tine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 te-ai prins....si nu e prima data.....si nici ultima....si cred ca nu sunt nici ultimul! Si e cel mai mishto ride ever! ,,,,ma simteam Vlaicu, Coanda si Vuia la un loc! Felicitari!! Ti se intampla, cumva, sa auzi si voci?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 Felicitari!! Ti se intampla, cumva, sa auzi si voci?... Are doar dubla personalitate, ishi pune o shoseta pe mana shi vorbeshte cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate