BoneS Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Stimabili calareti si calarete, am deosebite onoare sa va invit in numele Biker'sBar, la petrecerea organizata cu ocazia zilei "Tuturor Sfintilor" Din meniu nu vor lipsi preparatele la gratar si bautura Muzica va fi asigurata de subsemnatul. Revin cu detalii mai pe seara Nu uitati de contume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Stimabili calareti si calarete, am deosebite onoare sa va invit in numele Biker'sBar, la petrecerea organizata cu ocazia zilei "Tuturor Sfintilor"Din meniu nu vor lipsi preparatele la gratar si bautura Muzica va fi asigurata de subsemnatul. Revin cu detalii mai pe seara Nu uitati de contume yessssss da' sa nu fie ca anu' trecut sa se imbete lumea asa de tare incat nu au mai dat premiile pentru cele mai misto costume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 Greu cu butonu la 10juma dimineata COSTUME Si de data se va premia Oricum Mystyk putea concura la cel mai sexy costum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 UP! UP! Asteptam niste detalii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 Se vor premia 3 costume Locul 1: Jack Daniels Locul 2: Bere Paulaner Locul 3: Bere Becks Juriul va fi format din Adina "Jupaneasa" si Ursu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deliutza Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 I`m There ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriandracul Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 dracu . satanizare si alergatura. za life! masca cu leduri la ochi si dinti muti si coasa pe de-a lungu nu o sa mi lipsaesca . eu: BU! ei: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 Diplomele sunt gata Va asteptam cu maxim interes.... Nea Adi vezi cu coasa aia neicusorule ca vreau lumea cu toate bucatile la ei maine seara Dragilor, Aseara s-au stabilit detaliile finale. Nu zic decat atat: PREGATITI prezentarea costumelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Eu stiu deja ce votez....daca pot vota... ...!!! Va ia mama'reaq pe toti ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) Juriul este format din : Adi aka Adriandracul, Sabina- ultra mega simpatica barmanita si Andrei aka Andrei Editat Octombrie 31, 2008 de BoneS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 primiti si motociclisti aspiranti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 adica cu motoare cu aspiratie...Turbo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate