Lutzifer Postat Noiembrie 9, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2008 bravo omuletine.o tot asa si nu te uita in gura motociclistilor de tastatura Mersi la fel! O sa incerc sa nu ii bag in seama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 cumpara un gps traker care face super treaba si veZi dupa pe google earth pe unde ai ajuns uite asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 9, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2008 (editat) cumpara un gps traker care face super treaba si veZi dupa pe google earth pe unde ai ajunsuite asa zici tu ceva ... dar de unde se poate procura ? ... si mai ales la ce bani ? Editat Noiembrie 9, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 zici tu ceva ... dar de unde se poate procura ? ... si mai ales la ce bani ? touratech cam 150 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2008 touratech cam 150 euro Aham ... trebuie sa vorbesc si cu fratemio si vedem ! Mersi oricum ... ar fi o chestie faina ! 44. Soimos - Casoaia peste deal , 16.Noiembrie.2008 ! Am trecut pestea deal vreo 15-17 km de la Soimos la Casoaia ! Am fost la un loc: 2 TransALP-uri , un BMW 650F , un DR de 350 , si un KTM ! Excursia o gasiti Aici SlideShow-ul Soimos - Casoaia peste deal ! Mai multe poze gasiti Aici * Plimbarea lui Calin din Deva cu TransALP`ul & Friends ! 16.Noiembrie.2008 , Valea Ariesului ! Eu nu am fost cu ei doar le-am facut slide`ul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Iti mai multumesc inca o data domnu Berty si aici ca sa fie la numar !!! Sper din tot sufletul ca la anul sa ne strangem o trupa serioasa si sa facem ceva trasee faine si mai lejere din punct de vedere al timpului nu sa fim tot pe fuga sa stam si sa savuram toate frumusetile astea de la noi din Tara !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 eheeee...noi le-am cam savurat anu asta...la anu trebuie neaparat sa iesim din tara sa vedem si frumusetile europei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 eheeee...noi le-am cam savurat anu asta...la anu trebuie neaparat sa iesim din tara sa vedem si frumusetile europei... Asa te vreau amu vi tu de-acasa !!! pai sa vedem ca peste cateva zile Radu si cu mine coacem noi ceva de iesit din tara dar mai trebuie sa ne gandim la ceva detalii !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2008 la anu trebuie neaparat sa iesim din tara sa vedem si frumusetile europei... mda , asa un pic ar trebui ! Deocamdata sa ne vedem de plimbarile scurte pana mai putem face si astea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 eheeee...noi le-am cam savurat anu asta...la anu trebuie neaparat sa iesim din tara sa vedem si frumusetile europei... mai am un pic si termin traseseele externe de care v am zis, asa cu scop informativ unu e in sud catre grecia si turcia unu e in nord catre tarile baltice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2008 (editat) mai am un pic si termin traseseele externe de care v am zis, asa cu scop informativ Ok , asteptam propunerile ! Am plecat Duminica dimineata 23.Noiembrie.2008 cu masinile spre Bradesti in Jud. Timis la terenul de MotoCross unde s-a tinu Test Drive KTM ! Pana am ajuns acolo ne-am si ratacit putin , si am trecut dealuri , am fost pe drumuri offroad ... totul a fost bine si frumos ! Cand am ajuns acolo ne-am razgandit de plimbarea cu motoarele ... era foarte frig afara , era noroi ! NU am avut nici un chef ... ne-am pus si am facut un foc si am fript carnitza ... Toata iesirea a fost super cu toate ca am fost cu masinile si nu cu MOTO! Slide-ul ! Editat Noiembrie 23, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 aici trebuie sa pui doar excursiile moto nu si auto , domnule Berty... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 16, 2008 Autor Share Postat Decembrie 16, 2008 (editat) aici trebuie sa pui doar excursiile moto nu si auto , domnule Berty... Scopul initial a fost sa merem la TEST DRIVE KTM ! Deci a fost o excurise moto ! Ca din cauza vremii am mers cu altceva ii partea 2-a ... is si motoare in slide A venit asa incet si sezonul de iarna , o las mai moale cu motorul ( am mers destul anu trecut pe vremea asta ) ii investesc banii de benzina in sporturi de iarna... Snowbording ! * Stana de Vale , 1.Decembrie.2008 ! Aici se pot vedea Cateva poze ! Slide-ul ... * Arieseni , 7.Decembrie.2008 ! Pozele se pot vedea Aici Slide-ul ... * Arieseni , 13.Decembrie.2008 ! Slide-ul ... Editat Decembrie 16, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Beton iesirile astea de iarna !!! Asteptam si iesirea din Austria !! :D Si mai astept ceva !!! si anume Traseele pe care le pregateste Calinbac cel mai mult ma intereseaza cel din Nord spre tarile Baltice!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 16, 2008 Autor Share Postat Decembrie 16, 2008 (editat) Asteptam si iesirea din Austria !! Tura de Austria pica de pe lista din pacate , nu am gasit cea de a 4-a pesroana asa ca am renuntat ! Ar iesi mult prea mult ca sa ne permitem pentru 7 zile de plimbare , din care 5 de Snowboard ! Pe langa cei 400 de Euro cat iesea de unu , daca eram 4 ... ar mai fi trebui sa punem inca 100 si ceva fara a 4-a pesrsoana ! Poate la anu , cu plan mai din timp asa cum ii place la tot omu , nu ca si noi! Luam hotararea de pe o zi pe alta ..." merem ?... da , pac am si plecat ! " Nu merge asa vad ca ... Editat Decembrie 16, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Asta este !! Vezi daca era o tura cu motoru mai repede sarea lumea !!!! tot gaseai persoane ca sa mergi !! Dar asa nu se inghesuie lumea !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LycanC Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Ok , asteptam propunerile ! Am plecat Duminica dimineata 23.Noiembrie.2008 cu masinile spre Bradesti in Jud. Timis la terenul de MotoCross unde s-a tinu Test Drive KTM ! Pana am ajuns acolo ne-am si ratacit putin , si am trecut dealuri , am fost pe drumuri offroad ... totul a fost bine si frumos ! Cand am ajuns acolo ne-am razgandit de plimbarea cu motoarele ... era foarte frig afara , era noroi ! NU am avut nici un chef ... ne-am pus si am facut un foc si am fript carnitza ... Toata iesirea a fost super cu toate ca am fost cu masinile si nu cu MOTO! frumos, dar vezi ca ai pocit numele localitatii...e Branesti, nu Bradesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Salutare , bravo pt tot ce este aici , uite poate ma ajutati cu cate ceva date , ori cum si ce este aici mi-a fost de folos !!! Bafta in continuare /index.php?showtopic=294997 RESPECT ______ACHIMOTO______FREE FIBKERS HUNEDOARA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 25, 2008 Autor Share Postat Decembrie 25, 2008 (editat) frumos, dar vezi ca ai pocit numele localitatii...e Branesti, nu Bradesti. Da , ai dreptate ... din gresala , scuze ! * Straja , 21-22-23.Dec.2008 ! Cateva poze ... Aici SlideShow-ul ... Editat Decembrie 25, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 * Straja , 21-22-23.Dec.2008 ! Cateva poze ... Aici SlideShow-ul ... Se pare ca Straja este o statiune montana speciala pentru Aradeni. Am facut un fel de schimb de stafeta pe drum caci noi am plecat cand veneati voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 31, 2008 Autor Share Postat Decembrie 31, 2008 Arieseni 26.Dec.2008 ! Pentru poze click Aici SlideShow`ul ... Soimos 28.Dec.2008 ! Pozele se pot vedea Pozele SlideShow`ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 daca punem roti ajutatoare ca la bicicletele pt copii putem sa ne dam cu Transalpurile pe zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Ianuarie 6, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2009 Siria , la o frigare 2.Ian.2009 ! Poze Aici SlideShow ... Arieseni , La Snowbording & Ski 4.Ian.2009 ! Poze Aici SlideShow ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 (editat) Si eu care credeam ca forumul asta este unul despre motociclism. Daca as fi asa curios ce faci tu extra-motociclistic, ti-as cauta filmuletele pe Youtube. Exista sectiunea "Motociclisti in timpul liber". Ce vrei sa demonstrezi? Respecta-ti denumirea topicului. Later edit: /index.php?showtopic=147362 Editat Ianuarie 6, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate