boaska Postat Decembrie 14, 2008 Autor Share Postat Decembrie 14, 2008 600 de Euro, cred ca ai apasat tasta "0" de 2 ori pretul este negociabil vinde-ti fiarele pe topicul tau si pastreaza-ti portia de venin nu mai intereseaza parerea ta sper din suflet sa vb odata noi doi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 nu te uit cu "BMW-ul" tau, esti un tepar nu trebuie sa speri, e simplu sa ma gasesti, eu nu am timp sa rascolesc dupa tine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Decembrie 15, 2008 Autor Share Postat Decembrie 15, 2008 nu te uit cu "BMW-ul" tau, esti un teparnu trebuie sa speri, e simplu sa ma gasesti, eu nu am timp sa rascolesc dupa tine Valabil pret negociabil rel pe pm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 (editat) Pai asta-i problema, ca omu se documenta sa nu cumva sa bage fro piesulica de BMW in M si sa nu-i mearga rotund motorul... Mai frate, eu zic sa lasi prostiile, BMW-urile alea bune sunt de mult la mama lor acasa, plus ca nu cred sa fi vietuit foarte multe pe meleagurile noastre, asculta-i pe baietii astia ca stiu ei ce spun, ca se ocupa de asa ceva de pe vremurile cand mai erau sanse sa ai noroc sa gasesti si cate una uitata prin vreun cotet sau pod sau beci, cum zicea si Rocknroll, pune mana si scoate-l pe strada, mai ales ca ai sansa sa te ajute si baietii cu documentatie, sfaturi, poate chiar si manopera si piese, crede-ma, au resuscitat destule babute de astea si stiu despre ce e vorba. Bafta si resuscitare placuta, dar sa-l faci asa cum la facut fabricuta lui, sa nu dea al de sus sau de jos sa-l cioperesti sau tiganesti ca e pacat. Editat Decembrie 15, 2008 de dany_oldmoto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Decembrie 15, 2008 Autor Share Postat Decembrie 15, 2008 nu inteleg nimik luati-l voi daca va e asa drag io am alte probleme acum am zis ca pretul e negociabil ok? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 nu inteleg nimikluati-l voi daca va e asa drag io am alte probleme acum am zis ca pretul e negociabil ok? acte sint ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Decembrie 15, 2008 Autor Share Postat Decembrie 15, 2008 acte sint ceva? da 46-il-2404+talon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 da46-il-2404+talon seria de pe cadru cu cea din acte corespunde?tablita de identificare este? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Decembrie 15, 2008 Autor Share Postat Decembrie 15, 2008 seria de pe cadru cu cea din acte corespunde?tablita de identificare este? pai nu mai am tablita am dat-o jos sa o curat ca avea ceva scris pe ea "HAWES" sau cam asa ceva si am pierduto pe undeva seria sasiu corespunde pacat ca nu am poze cu seria si talonul da io iti dau in scris pe propria raspundere ca nu e furata ,la notar, o am din 1991 il dau si la schimb cu un motor opel c20xe poate are cineva prin curte unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 il dau si la schimb cu un motor opel c20xepoate are cineva prin curte unul am eu un motor de cielo....poate ti-e bun!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 In actele vechi se trecea seria motorului si nu a cadrului. Acu depinde cand este facuta ultima data inmatricularea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Decembrie 15, 2008 Autor Share Postat Decembrie 15, 2008 am eu un motor de cielo....poate ti-e bun!! nu pot prietene sa pun de cielo pe gsi e de tot rasul scuze acum... In actele vechi se trecea seria motorului si nu a cadrului. Acu depinde cand este facuta ultima data inmatricularea. o sa pun poze cu actele si ne clarificam atunci posibil sa ai dreptate; vedem nu am nimik de ascuns Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 pai nu mai am tablitaam dat-o jos sa o curat ca avea ceva scris pe ea "HAWES" sau cam asa ceva si am pierduto pe undeva seria sasiu corespunde pacat ca nu am poze cu seria si talonul da io iti dau in scris pe propria raspundere ca nu e furata ,la notar, o am din 1991 il dau si la schimb cu un motor opel c20xe poate are cineva prin curte unul asa am la mine pe unul din motoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 asta cu ciopartitul e tarenici nu va imaginati cum era asta inainte sa ma apuce pandaliile era 90% original,ii mai lipseau tobele finale originale si cam atat lasa ca au destui originale, eu nu sufar de simpatii retro, sincer mi se pare cam scurt cadrul motorul are insuficienta putere si mananca prea mult acum imi pare rau ca am dat 2 motoare de ural 750 era cea mai buna setare posibila piese fac rost ,si nu cumpar decat noi. motocicleta asta e ultima dintre toate in zona Ialomita ii cunosteam pe toti detinatorii de "pufaitoare" si toti/toate s-au dus inclusiv taica-miu d-zeu sa-i aiba in pace pe motociclistii cu casca de aviator ce cutreierau Baraganul in lung si lat promit sa nu-i uit niciodata Mai, Boaska. sa fii sincer si sa-mi spui, rogu-te, daca acel M72, nu l-ai gasit in comuna Fierbinti-Targ, omul respectiv mai avea un MZ ES, zi, am nimerit?, si daca da, atunci pot spune ca le stiu cam pe toate de pe teritoriul Tarii Romanesti!!! PS Daca nu sunt acelea despre care zic, pot pune in legatura cu omul pe cine intereeseaza respectivele motorete Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Decembrie 15, 2008 Autor Share Postat Decembrie 15, 2008 Mai, Boaska. sa fii sincer si sa-mi spui, rogu-te, daca acel M72, nu l-ai gasit in comuna Fierbinti-Targ, omul respectiv mai avea un MZ ES, zi, am nimerit?, si daca da, atunci pot spune ca le stiu cam pe toate de pe teritoriul Tarii Romanesti!!! PS Daca nu sunt acelea despre care zic, pot pune in legatura cu omul pe cine intereeseaza respectivele motorete nu nea jeane asta e luat din comuna Stefan cel Mare,fost in Ialomita,acu Calarasi parca era a lu unu' Dobre ,pe care l-am aflat prin mos Carsote; pe asta il stia si bunica mea, , a fost la un padurar care umbla cu mosu' la vantoare, l-a dat ca fi-su a murit pe el, a intrat intr-un copac sau asa ceva, adevaru ca are o lovitura urata pe rezervor in stanga; asta are mortacine poate daia a stat pe dreapta, da' nici nu a ajuns inca la fier vechi; asta e fierul dracu, nici nu a ruginit , glumesc posibil sa stii ceva, dar aici au fost mai multe asa am la mine pe unul din motoare stiu ce e aia eu am dat intamplator de ea, era sub cateva straturi de vopsea dar era foarte ciudata ca scria HAWES pe ea; asta acum ceva timp; zau ca nu sunt nebun; da nu o gasesc ca ti-o aratam; oricum si cu o tabla in sus /jos tot aia e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 (editat) si daca da, atunci pot spune ca le stiu cam pe toate de pe teritoriul Tarii Romanesti!!! nu vrei sa pui pariu... Boaska a vandut motocicleta, topicul se inchide. Editat Ianuarie 9, 2009 de mihai_prd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate