CrashTestPilot Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Am observat ca nu exista topic pt accesorii super moto desi majoritatea super motardurilor se realizeaza prin conversie ... De unde putem sa luam si noi ieftin si bun accesorii pt brutele noastre...? o idee ar fi e bay dar sa gasim o metoda sa le aducem prin cineva aici ..(de ce e bey pt ca acolo se gasesc extrem de multe si f ieftine ...varietate de care avem nevoie aici) Eu vreau sa imi iau aripa fata super moto si nu prea stiu de unde sa gasesc eventual din bucuresti sa vad daca se potriveste si cum vine ...dar nu ar fi rau pe langa aripa si niste paneluri de rezervor modificate ascutite. Afara vad ca se cam poarta si componentele din carbon si adevarul este ca in multe cazuri dau super bine! Deci in principiu am deschis topicul asta pt a posta fiecare aici legat de modificari, despre accesorii pe care le-a gasit afara si ce preturi...si eventual sa ne mobilizam sa cautam variante mai accesibile pt piese de tuning si adusul lor in tara...ieftin ..orice discutie legata despre asta in general eu am gasit asta http://cgi.ebay.it/Moto-Ricambi-e-Accessor...bayphotohosting e destul de ieftin zic eu si arata f bine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 (editat) Aripa fata de supermoto gasesti la Motomania sau Moto-Adventure. Masca Acerbis Cyclope,sau ceva in genul ala cred ca pot aduce tot cei de la Motomania. Editat Octombrie 27, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 27, 2008 Autor Share Postat Octombrie 27, 2008 sper sa gasesc aripa interesanta la moto adventure ma duc sa iau niste ulei si un filtru azi de la ei se pot face comenzi la ei si de pe siteuri gen acerbis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Gasesti acolo cam asa ceva: Ghidoane, hand-huard-uri diverse marci si modele, pinioane/foi/lanturi calcaturi diferite, aripi si manete de la WRP, pe stoc si la comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 si ? in afara de masca de far , unde mai putem gasi de exemplu, slidere-pt furca sau bascula,manete si sisteme de franare,capace motor colorate ..etc >? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xrider Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Aripa fata de supermoto gasesti la Motomania sau Moto-Adventure.Masca Acerbis Cyclope,sau ceva in genul ala cred ca pot aduce tot cei de la Motomania. Salut masca è tare! lumina super poternica, ei sunt distributor Acerbis si la am pe stock, da ca te interesaza puote se la vind, normal nu vendem la piblic, ba spre dealer, sa ca la vrei fac o aceptie. Alessio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 (editat) Mai sunt cateva chestii pe Auner. Sunt mai multe variante de cumparare. www.auner.at Editat Octombrie 27, 2008 de mihaio07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 Salut masca è tare! lumina super poternica, ei sunt distributor Acerbis si la am pe stock, da ca te interesaza puote se la vind, normal nu vendem la piblic, ba spre dealer, sa ca la vrei fac o aceptie. Alessio sa inteleg ca masca aceea neagra pot sa o cumpar sau masca cyclop? m-ar interesa si o aripa super moto pe albastru pt yamaha unde pot sa vad si eu una pe stock? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 ce urate sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 seamana cu tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 Cyclopul este superb! am vazut cum da cu o aripa supermoto ascutita ...prea tare... Totusi unde gasesc o aripa supermoto ascutita pe stock sa pot sa vad cum da pe moto si daca se potriveste ?? ma batea gandul cele de la ktm ...seamana cu cele arcebis dar nu stiu sigur ce adaptari trebuie sa ii fac daca nu se va potrivi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Aripa de la KTM se prinde cu 4 suruburi in patrat. Dai aripa originala jos, te uiti la ea, eventual o pui la loc si dai fuga la KTM sa vezi diferenta. Eu zic ca se potrivesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 asa zic si eu la capitolul sm fender cam toate firmele au 4 prinderi si sunt aproape universale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xrider Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) sa inteleg ca masca aceea neagra pot sa o cumpar sau masca cyclop? m-ar interesa si o aripa super moto pe albastru pt yamaha unde pot sa vad si eu una pe stock? aripa la am portocalia, neagra (aripa supermoto evolution, ca incurand sa puote schimba o parte cu parte albastra) si gris sau neagra ( aripa supermoto), albastru numai enduro vented, ca sa puote sa la scurtam da ca vrei.ba nu este alfel ..imi pare rau . masca avem cyclop si diamond. stock trebuie sa mi suni next week, nu avem magazin noi suntem distributor. sau pentu masca la motomania sunt deelerii nostri Editat Octombrie 30, 2008 de xrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 aripa la am portocalia, neagra (aripa supermoto evolution, ca incurand sa puote schimba o parte cu parte albastra) si gris sau neagra ( aripa supermoto), albastru numai enduro vented, ca sa puote sa la scurtam da ca vrei.ba nu este alfel ..imi pare rau . masca avem cyclop si diamond. stock trebuie sa mi suni next week, nu avem magazin noi suntem distributor. sau pentu masca la motomania sunt deelerii nostri Aha,tu erai cu ccm-ul negru cu care m-am alergat la ciolpani la test drive.- Nice to meet you. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xrider Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Aha,tu erai cu ccm-ul negru cu care m-am alergat la ciolpani la test drive.-Nice to meet you. da !! nice to meet you! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 da !! nice to meet you! fratzii de ar fi atatia si in Arad as avea si eu cu cine sa ma dau, dapai suntem vreo 5 care si asa abia ne adunam.. nu stie lumea ce`i fain(supermoto) ca poate am fi si noi vreo 10 macar, de doamne ajuta ) tot ma uit aici pe forum ca nah daca nu ai cu cine sa te dai macar sa privesti.. numa ca voi imi facetzi in ciuda si de ma enervez ma si mut in bucale ) bafta si asfalt uscat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xrider Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Aripa de la KTM se prinde cu 4 suruburi in patrat. Dai aripa originala jos, te uiti la ea, eventual o pui la loc si dai fuga la KTM sa vezi diferenta. Eu zic ca se potrivesc. hei man !! cand vii si tu la amk si facem o sesiune de ccm ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 pt piese si echipament de supermoto am descoperit www.parts unlimited.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 hei man !! cand vii si tu la amk si facem o sesiune de ccm ? Eu l-am invitat pe Gianluca mai demult, dar a zis ca nu are timp. Daca ai de gand sa mergi, sa imi spui si mie, pentru ca n-am vazut niciodata doua CCM-uri intr-un singur loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) Eu l-am invitat pe Gianluca mai demult, dar a zis ca nu are timp. Daca ai de gand sa mergi, sa imi spui si mie, pentru ca n-am vazut niciodata doua CCM-uri intr-un singur loc. si normal .. .unul trebuie sa ramana in urma cu cateva secunde bune ))) ........ pe amk maine pe la 12 asa ..vine cineva la amk ? Editat Octombrie 31, 2008 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Daca e mai devreme, pe la 10 11 sau duminica, vin eu sigur. Ca sa aiba cine sa ramana cu secunde bune in urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 la 12 la amk ... ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 2, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2008 aripa la am portocalia, neagra (aripa supermoto evolution, ca incurand sa puote schimba o parte cu parte albastra) si gris sau neagra ( aripa supermoto), albastru numai enduro vented, ca sa puote sa la scurtam da ca vrei.ba nu este alfel ..imi pare rau . masca avem cyclop si diamond. stock trebuie sa mi suni next week, nu avem magazin noi suntem distributor. sau pentu masca la motomania sunt deelerii nostri masca diamond la ce pret este? si aripa evolution este si pe albastru cu alb? sau albastru cu negru? la ce pret ajunge aripa? ps am si eu kit de ambreiaj hidraulic se poate verifica pe la voi despre ce este vb? am un wr 400 din 99 si original motoreta avea ambreiaj pe cablu cam face figuri a pierdut din lichid cred si vreau sa il fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 masca diamond la ce pret este? si aripa evolution este si pe albastru cu alb? sau albastru cu negru? la ce pret ajunge aripa? ps am si eu kit de ambreiaj hidraulic se poate verifica pe la voi despre ce este vb? am un wr 400 din 99 si original motoreta avea ambreiaj pe cablu cam face figuri a pierdut din lichid cred si vreau sa il fac fratzilor ajutatzi si voi un om ca voi cu supermoto, am avut un contact cu planeta destul de nashpa , si am nevoie de piese de ktm lc4 640 2005 prestige SM, noi sau second, as avea nevoie de bord, blocurile de lumini, oglinzi, carena pt far... ce zice, stiti unde as putea gasii, dar la pretzuri rezonabile.. MS bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate