Radeon Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 Cam astea ar fii variantele la POLO pentru un amortizor de ghidon pt. R6 2000. In afara de faptul ca difera pretul nu mai stiu nimic despre amortizoarele astea Ma poate consilia cineva care dintre variante sa o aleg? Multumesc anticipat!!!!! 60420200320 Ăhlins Lenkungsdämpfer (Tank) > > > Yamaha YZF R6 (bis 2002) EUR 449.00 > > > 60420000460 LSL Lenkungsdämpfer (Tank) > > > Yamaha YZF R6 (bis 2002) EUR 249.00 > > > 60420100260 Hyperpro Lenkungsdämpfer schw > > > Yamaha YZF R6 (bis 2000) EUR 425.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 Cele mai bune sunt ohlins .. Iti dau exemple .. de la curse .. HyperPro rupt, arrow rupt, lsl nu se foloseste .. OHLINS .. nici o problema Pentru R6, unde amortizorul este indispensabil, eu iti recomand cu caldura OHLINS .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HDHD Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 Cam astea ar fii variantele la POLO pentru un amortizor de ghidon pt. R6 2000.In afara de faptul ca difera pretul nu mai stiu nimic despre amortizoarele astea Ma poate consilia cineva care dintre variante sa o aleg? Multumesc anticipat!!!!! 60420200320 Ăhlins Lenkungsdämpfer (Tank) > > > Yamaha YZF R6 (bis 2002) EUR 449.00 > > > 60420000460 LSL Lenkungsdämpfer (Tank) > > > Yamaha YZF R6 (bis 2002) EUR 249.00 > > > 60420100260 Hyperpro Lenkungsdämpfer schw > > > Yamaha YZF R6 (bis 2000) EUR 425.00 230603[/snapback] Suna la 0241-616885, Yamaha Constanta sa-ti dea un pret pt. Ohlins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 Radeonu vrea sa le cumpere de la Polo. Banuiesc ca sunt mai ieftine acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat August 25, 2005 Autor Share Postat August 25, 2005 Radeonu vrea sa le cumpere de la Polo. Banuiesc ca sunt mai ieftine acolo. 230882[/snapback] Faza e ca m-am uitat la Louis... nema, la Hein Gericke nema si in plus e un site super de cacao (Pacasac scrie-le un mail tata poate ii scoti din anonimat) iar la POLO le-am gasit pe astea. Cu siguranta se gasesc mai ieftin pe altundeva dar nu cred ca tocmai la Yamaha Constanta Oricum merita incercat un telefon ca doar avem cea mai plina de surprize tara din lume. Paca baga si tu o sarma la aia traiasca doamna maica-ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat Octombrie 5, 2005 Autor Share Postat Octombrie 5, 2005 Salut!! Ma confrunt cu o mica problema si astept un sfat de la voi: vroiam sa iau un amortizor de ghidon Ohlins de la POLO dar nu mai au pe stoc asa ca ma vad nevoit sa incerc altundeva... dar habar n-am unde sa caut in Romania!!! Daca aveti sugestii va rog nu ezitati!!! Multumesc anticipat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HDHD Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 Suna la Yamaha Constanta. Tel/Fax : 0241616885 Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 aloha ca tot omu ma mai dau si pe o roata si mai am surprize cu voblaje la diferite viteze si cand dau de diferite neregularitati pe drum din cate am citit cu un amortizor de ghidon se cam rezolva problema care poate sa-mi dea detalii exacte, cine a avut si ce parere are ? e adevarat ca odata montat nu mai poti conduce in still hard race, adica sa schimbi directia repede de o parte pe alta, curbe etc ? alta intrebare, exista cam 2 feluri, cele cu bara ca ohlins si cele fara bara care lucreaza pe alt sistem gen scotts rottary care e emai eficitent ? ei zic ca odata ce nu mai ai bara, in caz de accident scad sansele sa iti indoi sau rupi amortizoru, deci pagube mai putine in caz de accident diferenta de pret intre scotts si ohlins e cam de 100 de cocartzi astept sfaturi si pareri thxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 si iaca ca am ajuns din greseala intr-un alt topic merci mah fester esti o bomboana m-am mai documentat putin pe net si mai exista o varianta sistemul rotary de amortizor functioneaza pe alta smecherie fara bara ocupa mult mai putin spatiu si are un nivel de setare mai mare sunt curios pana la urma care e mai bun ca si pret e mai ieftin hai sa bag si o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat Noiembrie 4, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2005 (editat) Gata!! Arestat Editat Noiembrie 4, 2005 de Radeon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 cati $$$ te`a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 450 EUR daca nu ma insel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat Noiembrie 7, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2005 Mai exact 508 euro Multumesc pe aceasta cale varului meu favorit Pacasac pentru nepretuitul sau ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 hmm a lot of money....dar MERITA...eu am unu stock...dar cred ca va trebui sa il schimb in curand...am auzit ca nu este foarte eficient..cel din fabrica...eu personal insa nu ma pot plange inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Am si eu o intrebare....: La ce foloseste un amortizor de ghidon ? Motoarele stock nu au asa ceva pe ele, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 Amortizorul de directie atenueaza "woblajul" adica vibratii din cauza gropilor sau denivelarilor drumului, care sint unde in faza si se amplifica singure. In general e un lucru rau, daca nu ai prezenta de spirit sa reactionezi in primul moment te vei trezi pe jos inainte sa-ti dai seama ce se intimpla. Nu, datorita pretului, in general modelele nu au asa ceva din fabrica. Foarte putine au direct din fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 radeoane, tot de ala am si eu. si e super! merita banii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 asa...hai ca ma bag si yo in seama paici ....vreau si yo unul tot pt un r6 varianta 2004 ...de unde sa iau sa fie mai ieftin ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate