Mark81 Postat Octombrie 5, 2005 Share Postat Octombrie 5, 2005 Unde gasesc si eu un ulei de furca? Se baga un ulei special? Bagi acelasi ulei la speedere si la enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Octombrie 5, 2005 Share Postat Octombrie 5, 2005 Sa-ti iei si semeringuri si apoi sa te uiti in cartea de service ce ulei sa bagi! Mai clar: il schimbi impreuna cu semerigurile! Parerea me! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lipton Postat Octombrie 5, 2005 Share Postat Octombrie 5, 2005 Unde gasesc si eu un ulei de furca? Se baga un ulei special? Bagi acelasi ulei la speedere si la enduro? Se foloseste ulei hidraulic. In cartea tehnica vei gasi indicativul necesar (SAE _W_) Am Procycle de la Louis, indicativ 10W20, la pretul de 250 000/litru Sau poti cauta de la Motul (aprox. 400 000/litru) 0723 597 596 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Octombrie 5, 2005 Autor Share Postat Octombrie 5, 2005 Sa-ti iei si semeringuri si apoi sa te uiti in cartea de service ce ulei sa bagi! Mai clar: il schimbi impreuna cu semerigurile! Parerea me! Omule, eu am intrebat unde gasesc! Mersi oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robias Postat Octombrie 5, 2005 Share Postat Octombrie 5, 2005 Este ulei special pt furca, ulei ce il gasesti la United Motors, sau la Motomania..probabil si prin alte parti.. Putoline e una din marci, Yacco am folosit eu. Asa cum zice si DDU, schimba si simeringurile, daca poti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.crazy Postat Octombrie 7, 2005 Share Postat Octombrie 7, 2005 putoline hpx 7,5 sau hpx 5 de la doual-tours Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Octombrie 7, 2005 Share Postat Octombrie 7, 2005 pe bulevardul timisoara dupa ce treci de intersectia cu mall-ul mai mergi aprox 200m si pe partea dreapta este un magazin au ulei SAE 5W in bidonas de 500ml special ptr motocilete au si catalog ca sa iti alegi bidonasul este negru si arata o motocicleta de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Octombrie 9, 2005 Share Postat Octombrie 9, 2005 ba voi ati innebunit cu uleiurilea astea speciale.... La furca se baga ulei 10W... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBOOM Postat Octombrie 9, 2005 Share Postat Octombrie 9, 2005 (editat) Motorex 2,5W, 5W, 7,5W, 10W sau 15W. Le avem pe toate pe stoc, la magazin. Editat Octombrie 9, 2005 de MOTOBOOM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 9, 2005 Share Postat Octombrie 9, 2005 Bagă-ți frate Motorex, mult mai bine calitativ. Îl iei de la Dobrescu(a.k.a. Motobomba). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate