stef_koop Postat Noiembrie 27, 2003 Share Postat Noiembrie 27, 2003 Ma gandeam...gandesc prea mult...Hei,ce spune-ti ne vedem diseara la o bere..sau tarie...vin...ce prefera fiecare. Raspunsul pana la ora 18:00, cand termin serviciul...apropo va fac cinste...ok? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stef_koop Postat Noiembrie 27, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2003 A...cred ca nu a-ti uitat...stef=club A...poate va amintiti... Unde mergem inca nu stiu...sa vedem daca ne intalnim si dupa aceea stabilim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stef_koop Postat Noiembrie 27, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2003 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stef_koop Postat Noiembrie 27, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2003 SCUZE!!! Din graba am postat aici...topicul...asta este ....daca moderatorul doreste il poate sterge(DAR NU AZI!!!) sau il poate muta la intalniri. Oricum multumesc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 27, 2003 Admin Share Postat Noiembrie 27, 2003 mai fratilor, voua va place sa-mi dati de lucru?! n-aveti telefoane, mail, sau mesaje personale? daca vreti sa organizati o intalnire pentru toti - OK, dar daca e exclusivista folositi celelalte mijloace de comunicare. de data asta nu-l sterg, da' sa nu se mai intample Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stef_koop Postat Noiembrie 27, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2003 Va multumesc!!!!!!!!!!!!!!ok!!!b se va tine cont.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stef_koop Postat Noiembrie 27, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2003 Apropo...chiar nu aveam telefoanele lor , dar s-a rezolvat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 27, 2003 Share Postat Noiembrie 27, 2003 Bocioaca, suna-ma. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Noiembrie 27, 2003 Share Postat Noiembrie 27, 2003 Dobrescu, cauta-ma Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Noiembrie 27, 2003 Share Postat Noiembrie 27, 2003 coxanelu, cauta-te :DDD AVERTISMENT 10% Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 27, 2003 Share Postat Noiembrie 27, 2003 Dobrescu, cauta-ma Nu erai! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 28, 2003 Share Postat Noiembrie 28, 2003 Am baut cam mult aseara ... nu e bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 28, 2003 Share Postat Noiembrie 28, 2003 mai fratilor, voua va place sa-mi dati de lucru?! n-aveti telefoane, mail, sau mesaje personale? daca vreti sa organizati o intalnire pentru toti - OK, dar daca e exclusivista folositi celelalte mijloace de comunicare. de data asta nu-l sterg, da' sa nu se mai intample Smokey, nu te supara dar omul nu avea telefoanele noastre. Si apoi asta e topic de Intalniri. Nu suntem obligati sa invitam pe toata lumea iar fiecare e liber sa cheme pe cine doreste. E normal sa chemam prietenii pt ca ne simtim bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 28, 2003 Share Postat Noiembrie 28, 2003 coxanelu, cauta-te :DDD Te rog frumos sa nu transformi in ciorba si aceasta lista Intalniri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 28, 2003 Admin Share Postat Noiembrie 28, 2003 Smokey, nu te supara dar omul nu avea telefoanele noastre. Si apoi asta e topic de Intalniri. Nu suntem obligati sa invitam pe toata lumea iar fiecare e liber sa cheme pe cine doreste. E normal sa chemam prietenii pt ca ne simtim bine. E in topicul intalniri ca l-am mutat aici... Daca era intalnire pentru toti, trebuie afisat mare si clar: "Intalnire pentru tot poporu in localul X" .... sau "Dau intalnire la toti cei ca ma cunosc" Cat despre telefoane, fac si io apel la dl. Bocioaca sa va ajute cu o super oferta sau faceti si voi telefoanele publice ca un mailing list ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 28, 2003 Share Postat Noiembrie 28, 2003 Oricum .. era intalnire privata. Nu era publica. Oricum bine ca l-ai mutat aici la intalniri. Unde a fost initial postat? Am vazut de abia azi dimineata postul ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 28, 2003 Share Postat Noiembrie 28, 2003 Vazut,intalnit,beut Smokey, poti sa "moderezi" de tot subiectul ,inainte de a ajunge la 20 de pagini Cat despre telefoane, al meu a devenit aproape public Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 28, 2003 Admin Share Postat Noiembrie 28, 2003 Done Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate