Bombardel Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 CBF1000S launched Honda uncovered an all-new CBF1000S in Paris on Thursday night (Sep 29) at an exclusive preview of its official launch at the Paris bike show, which opens this weekend. It uses a detuned CBR1000RR engine (to around 120bhp) and should cost in the region of £6000. It has ABS and CBS linked brakes as standard. It will only be available in the half-faired form seen here and uses a basic tubular steel backbone frame. Suspension is only adjustable for pre-load. Sorry nu am mai tradus se supara cineva ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRY Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 Eu astept cu nerabdare lansarea noului XX - dar au sa mai treaca ceva ani pana atunci se pare. desi cred ca asta e mai realist: Alt link cu poze de la Paris: http://duderuud.motor-forum.nl/Motorbeurs_Parijs_2005/ Ontopic: CBF-ul e cam "cuminte", dar foarte multa lume il prefera. Parca e mai fain VFR-ul, dar e cam mic... Se spune ca "Noul CBF nu este un Hornet mai mare, ci doar fratele mai mare al CBF-ului de 600 deci doar un alt model din programul "Just fit" al lui Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombardel Postat Octombrie 7, 2005 Autor Share Postat Octombrie 7, 2005 misto rau xx-ul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 Misto si CBF-ul, pacat doar ca nu exista si o varianta 100% naked. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
123kid Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 Sunt un pic dezamagit de cbf1000s. Toata lumea astepta un urmas al Hornet-ului de 900 si in loc de viespe am primit un CBF-S mai mare. Off topic: Probabil toti asteptam motorul V5, fie el pe XX sau pe VFR. Poate in 2007... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate