CrashTestPilot Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 cine are aripa sm si vrea una enduro astept propuneri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Am una UFO,rosie si una KTM,portocalie.Vin in Bucuresti,asa ca daca vrei una le schimbam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 cine are aripa sm si vrea una enduro astept propuneri uite wr 400 f ca al tau SM aripa de fata e de ktm, dar gasesti albastra aripile sunt de yzf, parerea mea e sa il modifici ca arata mult mai bine 20 e este aripa de fata, si spate la fel parerea mea, acu nu da in cap la om bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 4, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2008 Am una UFO,rosie si una KTM,portocalie.Vin in Bucuresti,asa ca daca vrei una le schimbam. ma mai gandesc sa postezi niste poze ca nu prea ma avantajeaza culorile dar sa vad macar cum arata poate facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 vreau si eu o aripa de fata de enduro/cross. ceva de genu. mai ieftina ca io am dat 25 de euro pe tot motoru.. da n-am o aripa frumoasa la el si ma stropeste de noroi.. chiar daca e mai veche.. astept, .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) Nu le-am fotografiat pe ale mele insa sunt urmatoarele modele (vad ca si cea de KTM e tot UFO): si insa de culoare rosie,ca asta. Cea rosie este noua,cea portocalie folosita dar in stare perfecta. Spune-mi si mie un enduro cu pret de zece ori mai mare,sa-i iau lui fiu-meu. Editat Noiembrie 5, 2008 de bachus_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) Spune-mi si mie un enduro cu pret de zece ori mai mare,sa-i iau lui fiu-meu. aripa portocalie de ktm sta cel mai bine pe un sm, parerea mea, ca am vazut vreo 4 modele de aripi dar cea de ktm e potrivita zic eu unui sm.. acu fiecare ce isi doreste pt enduro celelalte 2 se potrivesc.. ma bag si eu enduro de incepatori ar zic eu un honda varadero de 125 sau putin mai mare, depinde varsta bafta si asfalt uscat Editat Noiembrie 5, 2008 de AR 88 ROL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2009 topic closed s-a rezolvat cu schimbu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate