terhe Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 ce parere aveti de furca fata indreptata?se poate face la fel ca inainte?care sunt posibilele pericole?merita ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Daca a fost doar putin strambata, merge indreptata fara sa ai probleme cu ea dupa. Eu am jambele indreptate si nu am avut nici cea mai mica problema, dar abia era vizibil locul unde erau strambe Sunt care le-au avut si mai praf si nu au probleme cu ele. Pune o poza cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 Daca a fost doar putin strambata, merge indreptata fara sa ai probleme cu ea dupa. Eu am jambele indreptate si nu am avut nici cea mai mica problema, dar abia era vizibil locul unde erau strambe Sunt care le-au avut si mai praf si nu au probleme cu ele. Pune o poza cu ele nam poza doar ca am gasit o mobra ieftina cu furca indoita si a zis ca a avut impactu la 30 la ora si ca vizibil nu se vede ca is indoite si ce vreau sa te intreb daca is bine indreptate se simte la viteze de 200+? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 si eu la fel am inteles ca se port indrepta, dar daca atunci cand au fost indoite s-au cutat, atunci e o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate