ENDUROSTORE Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Salut Andrei, Te poti inscrie la curs. Bineinteles! Dar de ce nu vii sa ne cunoastem? Am inteles ca ai trecut sambata pe la Paducel fara sa te opresti. Vezi!! nu e frumos sa treci si sa nu saluti. esti cumva timid? Sau iti e rusine cu "burta"? Avem in grup cativa mai corpolenti care se descurca foarte bine ( Eugen, Tulin, Teo, Make, Chiar si eu am ceva) si cred ca ai face fata daca te dai cu un ij si faci ce am auzit. iti dai seama ce ai face daca ai avea un motor ca al lui Teo? Imi esti simpatic. Esti un fel de Zoro al enduroului buzoian. Hai ca iti fac o reducere la curs. Te astept. Ovidiu asa ovidiule, asa trebuie sa tratezi toti clientii chiar daca sunt cretini...ca sa vezi si tu cum este... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G MAN Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 (editat) multumesc lui ovidiu si bracio, mache pt rabdare chiar am invatat ceva de la ei. in timp ff scurt. vin tare din spate Editat Noiembrie 12, 2008 de G MAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 DIMINEATA NE VEDEM LA PADUCEL LA ORA 10.30 PTR PRIMA LECTIE DE ENDURO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G MAN Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 a fost un week-end misto, am fost pe traseul de extrem si l-am facut greu si cu cateva damage-uri (far si aripa puse cu 3 zile inainte:)) ) si poate nu mai cad in cap multumesc si lu alecu si margica (chiar daca nu au asa rabdare:D ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 a fost un week-end misto, am fost pe traseul de extrem si l-am facut greu si cu cateva damage-uri (far si aripa puse cu 3 zile inainte:)) ) si poate nu mai cad in cap multumesc si lu alecu si margica (chiar daca nu au asa rabdare:D ) Iesim maine la o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G MAN Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 era bine daca puteam! apropo, bracio a avut cea mai mare rabdare cu niste incepatori, a stat si 7 ore dupa mine si maly , pt asta ii multumesc din nou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 era bine daca puteam!apropo, bracio a avut cea mai mare rabdare cu niste incepatori, a stat si 7 ore dupa mine si maly , pt asta ii multumesc din nou! Razvan ( Braccio ) e chiar o persoana pe care te poti baza din toate punctele de vedere. Imi aduc aminte anu' trecut la o tura de endureala ca a stat dupa mine prin padure . Si ii multumesc inca odata pentru geaca de piele care mi-a dat-o cadou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackwoo Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Razvan ( Braccio ) e chiar o persoana pe care te poti baza din toate punctele de vedere. Imi aduc aminte anu' trecut la o tura de endureala ca a stat dupa mine prin padure . Si ii multumesc inca odata pentru geaca de piele care mi-a dat-o cadou SI EU L AM RUGAT SA STEA CU MINE IN PUB SI DUPA ACEEA SI A FOST DE ACORD SI EU L AM RUGAT SA STEA CU MINE IN PUB SI DUPA ACEEA SI A FOST DE ACORD SI M-AM IMBATAT!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G MAN Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 suna a matrimoniale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 suna a matrimoniale Nu? Si eu am zis ca intre ei e ceva serios. Credeam ca ma insel. Dar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackwoo Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 (editat) Nu? Si eu am zis ca intre ei e ceva serios. Credeam ca ma insel. Dar.... a venit momentul sa mi dezvalui identitatea(e meritul lui narko pe topicul din buzau) SI A FACUT MAKE CONT!URAAAAAA! PS:SA NU TE IEI DE MINE! Editat Noiembrie 24, 2008 de blackwoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 make!!!adica make tu esti????firai tu sa fi!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G MAN Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 greu de crezut make are grija de incepatori, chiar si in club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate