XCS911 Postat Octombrie 9, 2005 Share Postat Octombrie 9, 2005 Cum este recunoscut un trike la R.A.R.? Se poate inmatricula in Ro.? Am mai dat cu search-ul pe forum, dar nu am gasit nimic concret. Vreau sa fac din topicul asta un topic din care ai raspunsul exact. MotoLife Conform legislatiei romane, ca orice alt vehicul motorizat cu mai mult de doua roti, nici trike-urile nu se incadreaza in categoria celor pentru care portul castii de protectie este obligatoriu. Cu titlu de curiozitate, trike-urile cu greutati totale mai mari de 400 kg necesita pentru a fi conduse permis categoria B, in timp ce pentru greutati mai mici de 400 kg, este nevoie de categoria A. Desi in prezent, in Romania nu exista o incadrare exacta pentru trike-uri, acestea pot fi inmatriculate fara nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 9, 2005 Share Postat Octombrie 9, 2005 Depinde de greutate. În principu se înamtriculează ca un autovehicul normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Octombrie 9, 2005 Share Postat Octombrie 9, 2005 am icercat asta prin 99-00 si mi-au spus ca trebuie dus la nu stiu ce teste de stabilitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HDHD Postat Octombrie 12, 2005 Share Postat Octombrie 12, 2005 Se inregistreaza normal ca TRICICLU. Asociatul meu are un Rewaco inscris pe firma ( leasing ). Daca este artizanal, nu stiu care sunt pasii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Octombrie 23, 2005 Autor Share Postat Octombrie 23, 2005 Florin, scrie aici de ce alte informatii ai nevoie. PS: Tine lumea la curent cu proiectul tau si pe forumul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 Florin, scrie aici de ce alte informatii ai nevoie. PS: Tine lumea la curent cu proiectul tau si pe forumul asta. merci XCS911 ar fi multe informatii care s-ar putea adauga aici ce greutate trebue sa aiba un trike ? sau cre sant greutatile admise pt anumite clase de trike? a mai imatriculat cineva in romania un trike? ce greutati a intampinat? care e lungimea maxim admisa? care e inclinatia maxima a furcii? lista poate sa continue, asi fi multumit pt mine si pt multi altii care vor sa incerce sa faca ce fac eu sa se raspunda deocamdata la intrebarile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 intră pe site-ul celor de la RAR Âşi scriele în engleză..se sperie de faptul că îi asaltează străinii cu întrebări Âşi poate, poate îți dau un răspuns la întrebările tale.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate