atze3 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) Salutare in primu rand. M-ar interesa si pe mine asa: Piston de 80 diametru pt Husqvarna 350TE model din '96 sau daca exista ceva compatibil sa fie pistonul complet cu segmenti de fonta cu bolti si sigurantele de la bolti. Intinzatoru de lant (de la lantu de distributie) si lantul de distributie Cine aduce sa-mi spuna si mie un pret cu cat aduce si tinem legatura, scuze de topic daca nu am postat unde trebuie Edit1: Ash mai dorii si setu de supape admisie + evacuare ...doua, doua si semeringurile, multzam Pff...din cati am auzit ca se lauda " Eu aduc piese ...eu fac tot..." nimeni nimic ? Cius Editat Noiembrie 1, 2008 de atze3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Ai gresit topicul, trebuie sa postezi la " Cumparari " - " Piese de Schimb " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atze3 Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2008 Merci si rog un moderator sa stearga postul asta daca se poate. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 din cate stiu eu sunt probleme la fabrica, si nu prea se gasesc piese de schimb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atze3 Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2008 Mi-a zis cineva ca prin ianuarie ar putea sa imi aduca :| dar e cam tziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate