Budd Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Poti sa te invarti ca titirezul 10 ani pe poligonul ala si sa-ti explice vreo 10 maestrii emeriti ai sportului, sa-ti dea si lucrare de control, pana nu mergi pe strada este egal cu 0. Zero. Eu sunt de parere ca mersul pe motocicleta ca si inotul ca si mersul pe bicicleta, il inveti singur. Tu cu tine. In mod normal nu ai ce cauta pe strada fara sa fii maestru in poligon. Cu alte cuvinte, sa stapanesti la perfectie vehiculul. Sau suficient pentru a iesi pe strada. Mersul pe mobra e diferit de mersul pe bicicleta si prin faptul ca prima greseala poate fi si ultima.La inot nu ma bag,desi tot singur l-am invatat Mobra nu cred ca as fi invatat singur vreodata,ca lumea, sa merg.Sincer. Orele alea in poligon conteaza enorm daca sunt facute exact ca in programa. Mersul pe strada e alta treaba. Poti sa mergi 300.000 km prost (mobristic vorbind) si sa ai noroc sa nu crapi si sa mergi 10 km perfect (mobristic vorbind) dar sa te ia un camion ca ornament pe grila. Io zic sa ne bucuram de fiecare km asa cum e el. de ex am putea sa ne certam organizat la o lectii de condus mobra.cine se ofera sa ne explice? Io vin sa beau bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate