unnamed Postat Octombrie 11, 2005 Share Postat Octombrie 11, 2005 se poate sa fie vre-un filtru de ulei? mentionez ca este dela o vespa et4 (4 timpi). nu am nici manual de la el si nu am gasit pe net multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Octombrie 11, 2005 Share Postat Octombrie 11, 2005 dupa cum arata nu poate fi decat o mina antipersonal! se poate sa fie filtru de ulei dar nu cred ca din acela care se schimba , ci mai degraba din cel care se deshurubeaza shi se curatza , apoi se pune la loc. inlocul tau de mult il desfaceam ,sa vad ce are innauntru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 11, 2005 Autor Share Postat Octombrie 11, 2005 dupa cum arata nu poate fi decat o mina antipersonal! se poate sa fie filtru de ulei dar nu cred ca din acela care se schimba , ci mai degraba din cel care se deshurubeaza shi se curatza , apoi se pune la loc. inlocul tau de mult il desfaceam ,sa vad ce are innauntru! nu exista posibilitatea sinistra de a da afara ulei pe acolo daca il desurubez??? inca ceva: deabea mi-am schimbat uleiul si ar fi pacat ca dupa 500 km sa o fac din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 12, 2005 Share Postat Octombrie 12, 2005 deabea mi-am schimbat uleiul si ar fi pacat ca dupa 500 km sa o fac din nou. O fi pacat... dar va fi pacatul tau!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 12, 2005 Autor Share Postat Octombrie 12, 2005 sa recapitulam: se pooate sa fie un filtru de ulei, dar mai probabil e o mina antipersonal, iar daca e filtru de ulei s-ar putea sa iasa pe acolo uleiul cand il scot nu a avut nimeni o vespa in 4 timpi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 (editat) sa recapitulam: se pooate sa fie un filtru de ulei, dar mai probabil e o mina antipersonal, iar daca e filtru de ulei s-ar putea sa iasa pe acolo uleiul cand il scot nu a avut nimeni o vespa in 4 timpi? Nu esti curios sa-l desfaci da vrei sa stii ce-i Daca nu-l scoti si curge ulei ce conteaza? - omu' din greseli invata si-i supermeserias sa cauti si sa gasesti solutii la probleme Mai nasol e daca explodeaza Editat Octombrie 13, 2005 de moto_comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 filtru ulei tip cartus, care elementul filtrant se poate schimba cel putin asa pare P.S. daca desfaci nu se intapla nimic, fa-o atunci cand vrei sa schimbi uleiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 13, 2005 Autor Share Postat Octombrie 13, 2005 Mai nasol e daca explodeaza de asta ma temeam filtru ulei tip cartus, care elementul filtrant se poate schimbacel putin asa pare P.S. daca desfaci nu se intapla nimic, fa-o atunci cand vrei sa schimbi uleiul deci este filtru care se schimba... nu se spala? merci de raspunsuri si lamuriri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate