Frana Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) Hell-low folks. Imi puteti recomanda un service bun? Am o honda nsr 125 '99 si vreau sa o duc la o mica "revizie" , si sa ii scot limitarile. Stiti vreun service specializat moto ? In afara de united motors... am auzit ca au un service de rahat :\ multumesc si asfalt uscat edit : scuze daca am deschis un topic pe care probabil unii dintre voi il considerati neimportant Editat Noiembrie 5, 2008 de frN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) SAMA GROUP SERVICE sau SERVICE ROTI .. acolo unde isi lasa Mircea motoru' ... sa incerci cine stie.. sau .. Bucuresti, Bd. Timisoara nr.49, judetul Bucuresti Importator de motociclete , scutere noi si second hand, accesorii moto, echipamente moto, evacuari racing moto, etc..Specializati pe service moto ( autorizati RAR ) si import piese moto in regim de urgenta. www.bardakmotor.com Editat Noiembrie 5, 2008 de Alyn1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2008 up ... sa incerc la moto mania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 up ... sa incerc la moto mania? Pai mai intai vezi daca are autorizatie si pentru NSR-ica , sa nu ramai surprins daca are doar pentru Yamaha si Honda de 600 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate