mafiotu_vale2000 Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 sal. am si eu o intrebare ! vreau sa stiu daca segmentez motorul (schimb doar segmentii , nu si pistonul) trebuie sa fac rodaj normal(1000 km din cate stiu)? sau nu? astept raspunsurile voastre ! ms. ASFALT USCAT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Batranul Lup Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Salut.Trebuie sa ii faci rodaj daca schimbi segmentii.La orce piese noi puse in motor trebuie o perioada de rodaj. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atze3 Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Salut.Trebuie sa ii faci rodaj daca schimbi segmentii.La orce piese noi puse in motor trebuie o perioada de rodaj. Succes io mi-am schimbat becul de la semnalizare stanga fata, trebuia sa ii fac rodaj? cã am mers cu ea tot peste 200 km/h... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 io mi-am schimbat becul de la semnalizare stanga fata, trebuia sa ii fac rodaj? cã am mers cu ea tot peste 200 km/h... trebuiea sa-l iei usor si sa semnalizezi treptat... nu o sa te mai tine mult acum ) PS: omu a zis orce piesa din motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafiotu_vale2000 Postat Noiembrie 7, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2008 ms baieti de raspunsuri ASFALT USCAT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate