comos Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 am vaz la salonul moto de la bucuresti Daelim Roadwin si mi-a palcut. as vrea sa stiu si eu date despre ea. vit max. putere. se merita sa dai 2800 euro pt ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 Daca e vorba de "chestiile" alea de 125 NU, nu merita De banii aia iti iei motor serios.Evident, nu nou, doar mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fressko Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 e posibil sa te plictisesti repede de un 125 (o sa vrei mai incolo acceleratie mai rapida, etc). Problema mai nasoala e cotarea la revanzare, cred ca vei pierde foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Martie 15, 2006 Autor Share Postat Martie 15, 2006 pt 16 ani e prea bine. Eu zic ca merita. VReau sa stiu si eu un pret actualizat,,,,de unde pot sa aflu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Atunci de ce ai mai intrebat Daca are taticul bani de pierdut....Go for it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate