Alexgsx Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Am auzit si vazut in 2003 la cursa de 24 de ore de yamaha YZF R7. Ce stiti despre ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Model pt. cursele Superbike, omologat pt. strada (in versiune 100 de cai) , produs in serie limitata. Ciclistica de exceptie, depasita ca motor de regulamentul nou, cu 1000 de cc la 4 cilindri. Majoritatea au mers la curse, restul au fost saltate de colectionari. Foarte putine au ajuns pe strada. Nu cred ca o sa vezi asa ceva prin Romania... In rest, Google. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Octombrie 17, 2005 Autor Share Postat Octombrie 17, 2005 Merci Taz esti BAZA ...adiq fara fite ... Poate vb intr-o zi mai detaliat despre moto ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Hai ca dau cu fratele Google de pamant sa vad ce scoate la o cautare despre modelul respectiv, ca m-ati facut super curios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Pai.. cam asta ar fi modelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 La vremea ei a fost un concept foarte interesant. Daca imi amintesc corect avea cilindri ovali si 2 buji per cilindru. Pretul era insa prohibitiv pentru marea majoritte a muritorilor de rand ca noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 La vremea ei a fost un concept foarte interesant. Daca imi amintesc corect avea cilindri ovali si 2 buji per cilindru. Pretul era insa prohibitiv pentru marea majoritte a muritorilor de rand ca noi. Confunzi probabil cu Honda Nr-750... Un concept-bike cu pistoane ovale (ma rog, un fel de-a zice...), 8 supape si 2 biele pe cilindru, etc. (Mi se pare ca s-au si comercializat citeva...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 106 CP varianta de serie si 163 CP varianta de pista!!! R7 consta in jur de 30.000 euro. Are tot ce e mai bun pe ea. A fost fabricata timp de 4 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 au scos-o drept concurenta la zx7 dar nu a avut nici o sansa, de altfel ca si sradu de 750 in schimb nr-ul ala de 750 nu inteleg cum isi poate justifica pretul de cel putin 40.000 de oiro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 au scos-o drept concurenta la zx7 dar nu a avut nici o sansa, de altfel ca si sradu de 750 in schimb nr-ul ala de 750 nu inteleg cum isi poate justifica pretul de cel putin 40.000 de oiro E dotata, crede-ma. Numai suspensiile sunt o avere: cat un r6 nou! Zx7r doar modele K si M sunt competitive; J L si P sunt obisnuite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 Confunzi probabil cu Honda Nr-750... Un concept-bike cu pistoane ovale (ma rog, un fel de-a zice...), 8 supape si 2 biele pe cilindru, etc. (Mi se pare ca s-au si comercializat citeva...) Da dom'le...omu are dreptate. M-am inselat, mai putin in privita pretului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 E dotata, crede-ma. Numai suspensiile sunt o avere: cat un r6 nou! Zx7r doar modele K si M sunt competitive; J L si P sunt obisnuite. al meu deci e nemaipomenit ptr ca e 750"N" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 19, 2005 Share Postat Octombrie 19, 2005 al meu deci e nemaipomenit ptr ca e 750"N" Cum urmatorul motor va fi zxr750 .... ma intelegi Nu pot sa imi iau k sau M ca sunt racinguri cu monopost. Dar un P imi surade: priza dubla de aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 IA-TI FRATE ...E TARE RAU MOTORETA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Imi iau! Dar stii ca K si M au carburi flat side!!! Sunt dementiale. Restul au carbelitoare round side ... Flaturile iti acopera un gol de putere in anumite ture. Sunt racing. Am un prieten bun cu zxr750 K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate