salfkm Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 (editat) Ii rog pe cei care stiu sa imi spuna si mie ce capacitate(debit) au injectoarele de la GSXR de 750(an 2002) si la ce presiune de benzina. Daca ma puteti lamuri si pe mine v-as fi foarte recunoscator.Multumesc Daca nu am postat unde trebuia imi cer scuze Editat Noiembrie 12, 2008 de salfkm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Ii rog pe cei care stiu sa imi spuna si mie ce capacitate(debit) au injectoarele de la GSXR de 750(an 2002) si la ce presiune de benzina. Daca ma puteti lamuri si pe mine v-as fi foarte recunoscator.MultumescDaca nu am postat unde trebuia imi cer scuze Presiunea de lucru este de aproximativ 300kPa adica vro 3 bari,in schimb debitul nu cred ca poate sa ti-l spuna careva,sunt date de fabricant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
salfkm Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2008 Am inteles,mai mult m-ar interesa sa stiu daca sunt mai mari de 200cc,nu neaparat capacitatea exacta.Mersi frumos pt raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate