Sari la conținut

Sambata Langa Bucuresti

Postări Recomandate

Suuuper pozele!!! :blink:

A fost o zi pe cinste!!! Din pacate eu am facut mai putine poze!!! Ne vedem oricum saptamana asta si imi dai cd-ul... Am fost si duminica si am facut cateva filmulete... am prins pe camera si o cazatura... :crack: Bine ca motoreta este ok!!!

Asa ceva trebuie facut cat mai des... te face sa uiti de toate... si zona de acolo este frumoasa... se poate face si gratar, se poate da la peste (am auzit ca ar fi in jur de 400.000 balta)... si binenteles, ne putem da cu motoretele...

Abia astept data viitoare...

:P :banana: :banana:

post-7202-1130110572_thumb.jpg

post-7202-1130110894_thumb.jpg

post-7202-1130111167_thumb.jpg

post-7202-1130111610_thumb.jpg

post-7202-1130112112_thumb.jpg

post-7202-1130112469_thumb.jpg

post-7202-1130112811_thumb.jpg

post-7202-1130113122_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Reclama la ce??? Pur si simplu am fost si ne-am distrat si am zis sa impartasim acele momente si cu voi... Nu inteleg la ce se refera colegu' prin reclama... :P

Oricum... Daca mai tine vremea frumosa, o sa mai mergem, poate descoperim si alte locuri, poate ne strangem mai multi, si atunci, tot aici vom pune poze... si cu ocazia asta poate mergem si noi desculti... ce zici Vali??? O reclama la sosete??? :banana:

Auzi nene, reclama...

Link spre comentariu

e tare baiatul ala!!! Cu CBR-ul lui... Sincer nu stiu despre ce este vorba (care CBR???) dar in general imi plac si cele de viteza! Uitandu-te la pozele de mai sus si afirmand ca vii cu cbr-ul... mi se pare aberant!!! :P Fara nici o suparare... Numai aici pe site se plangeau baieti ca au cazut cu moto de viteza pe nisip/pietris si el imi zice ca vine p'acolo... Ma intreb de cat timp conduce tipu' motorete... si daca chiar stie despre ce este vorba sau se baga asa in treaba... aiurea!!! Si daca chiar vrea la o joaca... weekendu viitor, poate ne insoteste... cu cbr-ul lui cu tot...

Vedem cum stam cu vremea....

Bafta la toti si sa speram ca mai facem ceva pana la sfarsitul anului...

:banana:

Link spre comentariu

Nice! Sa speram ca mai faceti si ne mai aratati si noua poze, macar cu privirea sa ne bucuram!

:lol:

Pai... binenteles ca daca mai mergem o sa mai facem poze... Si apropos de poze, sper... sa inteleaga toata lumea ca aceste POZE le facem pt ca ne simtim bine, si vrem sa avem ce povesti si ce arata! Cui nu ii plac... asta e..

Deci pe curand...

Link spre comentariu