TaChe Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Suuuper pozele!!! A fost o zi pe cinste!!! Din pacate eu am facut mai putine poze!!! Ne vedem oricum saptamana asta si imi dai cd-ul... Am fost si duminica si am facut cateva filmulete... am prins pe camera si o cazatura... Bine ca motoreta este ok!!! Asa ceva trebuie facut cat mai des... te face sa uiti de toate... si zona de acolo este frumoasa... se poate face si gratar, se poate da la peste (am auzit ca ar fi in jur de 400.000 balta)... si binenteles, ne putem da cu motoretele... Abia astept data viitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_spd Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 (editat) foarte frumos .... pacat ca va facetzi reclama intre voi dar este bine si asa Editat Octombrie 25, 2005 de alex_spd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Octombrie 25, 2005 Autor Share Postat Octombrie 25, 2005 Ce facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 Reclama la ce??? Pur si simplu am fost si ne-am distrat si am zis sa impartasim acele momente si cu voi... Nu inteleg la ce se refera colegu' prin reclama... Oricum... Daca mai tine vremea frumosa, o sa mai mergem, poate descoperim si alte locuri, poate ne strangem mai multi, si atunci, tot aici vom pune poze... si cu ocazia asta poate mergem si noi desculti... ce zici Vali??? O reclama la sosete??? Auzi nene, reclama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Octombrie 26, 2005 Autor Share Postat Octombrie 26, 2005 Daca vremea este ok sambata la 11.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_spd Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 pai la off-road-urile voastre poate vin si eu cu cbr-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 stiu niste "poteci" pe linga Ploiesti (prin paduri). cred ca a plouat suficient ca sa fie practicabile si pt noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Octombrie 26, 2005 Autor Share Postat Octombrie 26, 2005 pai la off-road-urile voastre poate vin si eu cu cbr-ul vezi ce patesti daca vii cu CBRu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 e tare baiatul ala!!! Cu CBR-ul lui... Sincer nu stiu despre ce este vorba (care CBR???) dar in general imi plac si cele de viteza! Uitandu-te la pozele de mai sus si afirmand ca vii cu cbr-ul... mi se pare aberant!!! Fara nici o suparare... Numai aici pe site se plangeau baieti ca au cazut cu moto de viteza pe nisip/pietris si el imi zice ca vine p'acolo... Ma intreb de cat timp conduce tipu' motorete... si daca chiar stie despre ce este vorba sau se baga asa in treaba... aiurea!!! Si daca chiar vrea la o joaca... weekendu viitor, poate ne insoteste... cu cbr-ul lui cu tot... Vedem cum stam cu vremea.... Bafta la toti si sa speram ca mai facem ceva pana la sfarsitul anului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 Nice! Sa speram ca mai faceti si ne mai aratati si noua poze, macar cu privirea sa ne bucuram! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 Nice! Sa speram ca mai faceti si ne mai aratati si noua poze, macar cu privirea sa ne bucuram! Pai... binenteles ca daca mai mergem o sa mai facem poze... Si apropos de poze, sper... sa inteleaga toata lumea ca aceste POZE le facem pt ca ne simtim bine, si vrem sa avem ce povesti si ce arata! Cui nu ii plac... asta e.. Deci pe curand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate