silviuZ750 Postat Mai 11, 2017 Share Postat Mai 11, 2017 Discuri de frana fatza de la ZZR 600 anii 90-92, vinde cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alinache Postat Februarie 4, 2018 Share Postat Februarie 4, 2018 Salutare! Sunt și eu în căutare de niște repere pentru ZZR 1100 D! Și anume: carene spate, stop, lampă număr, parbriz, oglindă stânga, manetă ambreiaj! Poate și o carenă centrală ( doar dacă este ieftină) și poate o evacuare completă! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Februarie 4, 2018 Share Postat Februarie 4, 2018 Carene spate, pinten și stop am eu, numai că sunt de pe modelul de 600 și nu cred că se potrivesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alinache Postat Februarie 5, 2018 Share Postat Februarie 5, 2018 Carene spate, pinten și stop am eu, numai că sunt de pe modelul de 600 și nu cred că se potrivesc. Salut! M-am gândit și eu la piesele de 600 dar, din păcate, nu se potrivesc! Dacă aude cineva de vreun 1100 la dezmembrat îl rog frumos să mă anunțe și pe mine ori aici în topic ori pe P.M.! Mulțumesc anticipat! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai83 Postat Decembrie 30, 2018 Share Postat Decembrie 30, 2018 Va salut ! Am si eu o intrebare , daca nu-i cu suparare : Ce parere aveti despre Kawasaki zzr 600 din anii 90-93?As vrea sa imi iau unu pentru că imi place foarte mult modelul acesta . Inca nu am gasit unul ( nici nu am prea am avut timp sa caut) dar daca stiti unu de vanzare as fi interesat. Va multumesc frumos!Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragsilv74 Postat Martie 29, 2019 Share Postat Martie 29, 2019 Salutare! Imi prezint si eu achizitia mea : Kawasaki ZZR 600 din 93. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morguldir Postat Aprilie 9, 2019 Share Postat Aprilie 9, 2019 Frumoasa motocicleta! Sa o conduci sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Ianuarie 17, 2020 Share Postat Ianuarie 17, 2020 La 30.12.2018 la 16:19, Mihai83 a spus: Va salut ! Am si eu o intrebare , daca nu-i cu suparare : Ce parere aveti despre Kawasaki zzr 600 din anii 90-93? As vrea sa imi iau unu pentru că imi place foarte mult modelul acesta . Inca nu am gasit unul ( nici nu am prea am avut timp sa caut) dar daca stiti unu de vanzare as fi interesat. Va multumesc frumos! Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk Modelul D s-a făcut până in '92 Modelul E începând cu '93 Dacă cauți ZZR te sfătuiesc să cauți modelele din '98 pana in 2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Decembrie 1, 2020 Share Postat Decembrie 1, 2020 Salutare, Dupa curatenia regulamentara de iarna, am mai ramas cu ceva piese de ZZR D (90~92) de impartit cui are nevoie; multe se potrivesc si pe modelele mai noi: Fusebox Releu senzor nivel benzina Sonda temperatura Flansa carburator (x4) Capac radiator Prindere bagaje (x4) Bucsa oala de ambreiaj Placute de frana spate Suruburi/piulite prindere tobe Clema fixare cabluri (92037-1539) Surub maneta de frana Prindere ghidon maneta ambreiaj (13091-1624) De preferat predare personala, in Bucuresti - Militari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate