fhchth Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 un simson awo pt prietena mea ... f draguz dupa parera mea basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 Heh , ce dragutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 27, 2005 Autor Share Postat Octombrie 27, 2005 Heh , ce dragutz se pare ca barbatilor nu prea le place )) bikeri doar tre sa fie rai nu bwahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Mie imi place si vazut pe viu arata chiar mai bine decat in poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Sebi ( sper k nu ma inshel ) daca il faceai pentru tine intram la banuieli... Dar avand in vedere faptul ca e facut pentru prietena ta...e super ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 sal , neaparat sa-i schimbi culoarea la cadru shi la far! sa fie in ton cu restul pieselor - shi mai trebuie un motor lustruit! obligatoriu! ca sa-shi faca freza in el!javascript:emoticon('', 'smid_37') smilie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 sal , neaparat sa-i schimbi culoarea la cadru shi la far! sa fie in ton cu restul pieselor - shi mai trebuie un motor lustruit! obligatoriu! ca sa-shi faca freza in el!javascript:emoticon('', 'smid_37') smilie SUNT FOARTE DE ACORD CU CE ZICE SI KEROSEN basty chiar ai putea sai vopsesti pe cercuri ceva floricele daca tot are tema ce iai dato. fal sa fie cit se poate de simpatic,simsonelul.....chiar arata frumusel..... Off Topic...basty cind vei iesi pe strada tu cu ratul tau si prietena cu simsonelul colorat....VA AVEA UN COTRAST PUTERNIC SIMSONELUL...nu se va uita nimeni la al tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 Off Topic...basty cind vei iesi pe strada tu cu ratul tau si prietena cu simsonelul colorat....VA AVEA UN COTRAST PUTERNIC SIMSONELUL...nu se va uita nimeni la al tau da tot munca lui o sa fie admirata!!! superba ideea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 28, 2005 Autor Share Postat Octombrie 28, 2005 sal , neaparat sa-i schimbi culoarea la cadru shi la far! sa fie in ton cu restul pieselor - shi mai trebuie un motor lustruit! obligatoriu! ca sa-shi faca freza in el!javascript:emoticon('', 'smid_37') smilie salut mie imi place negrul lucios ... cum da cine il vede live o sa ishi schimbe parerea vopseaua de pe cadru e una speciala cu rezistentza f mare ( electrostatic ) cei de acolo in 1 rind nu au roz iar al doilea rind ca imi place negru ( e roz exact cit trebuie ) doar stiti vorba cu gusturile sau pe cea cu cacatul in gustul omului basty Sebi ( sper k nu ma inshel ) daca il faceai pentru tine intram la banuieli... Dar avand in vedere faptul ca e facut pentru prietena ta...e super ok daca il faceam pt mine ... mai lipsea curcubeul de la gay proud ) basty ne-am cunoscut pe la intilniri ?? sau asha? basty SUNT FOARTE DE ACORD CU CE ZICE SI KEROSEN basty chiar ai putea sai vopsesti pe cercuri ceva floricele daca tot are tema ce iai dato. fal sa fie cit se poate de simpatic,simsonelul.....chiar arata frumusel..... Off Topic...basty cind vei iesi pe strada tu cu ratul tau si prietena cu simsonelul colorat....VA AVEA UN COTRAST PUTERNIC SIMSONELUL...nu se va uita nimeni la al tau in primavara in mod sigur .... shia facut antrenamentul pe o dnepra shi pe un suzuki dr stii ce a zis : pe nipru simt ceva ...nu stiu da parca e motor ... parca simt ca ma rtage cind merg ... am ramas surprins basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate