FAF Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 am cumparat un Yamaha TZR 50 si cand merg cu farurile aprinse nu trebuie sa se aprinda si pozitia pe spate la stop si atunci cand pun frana sa creasca intensitatea culorii ? la mine numai cand pun frana se aprinde stopu. bafta si astept raspuns. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Daca ai bec cu doua filamente, probabil cel de pozitie e ars, daca ai becuri separate, probabil cel de pozitie e ars. Verifica asta, iar daca nu este de la bec, verifica firul de alimentare sau masa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 BEC CU 2 FILAMENTE DIN CARE CEL DE POZITIE ESTE ARS REZOLVARE......ORICE MAGAZIN PIESE AUTO......20 MII LEI VECHI BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 Daca pui mana pe o surubelnita si desfaci lampa din spate se poate vedea foarte usor daca ai un singur bec (cu 2 filamente) sau doua becuri diferite si bineinteles ca se vede care este ars, sau daca nu este ars nici unul atunci ai un fir intrerupt pe undeva; se poate masura foarte usor iar firele sunt intotdeauna colorate. Macar atata lucru poti depana si singur! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FAF Postat Octombrie 26, 2005 Autor Share Postat Octombrie 26, 2005 ok, ms mult, o sa vad eu ce si cum pe acolo bafta ! PS: m-am ridicat pe o roata dupa 2 zile de mers cu motoru` si am mers cam 2 m pe o roata.. si in astea 2 zile am facut 120 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 MAI DAT GATA !!! ESTI NEMAIPOMENIT...FELICITARI!!! tine-o tot asa si apoi vei merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 FAF, esti PAF sau praf. Un bec .....un bec..... Duamne fereste sa ramai odata fara benzina. Am fost rau recunosc. Scuze!!! Dar e prea tare faza, am putut sa ma abtin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate