DORUMASTER Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 -Veniti cu propuneri. Ex: -la Valeni este sarbatoarea TUICII si a VINULUI (pastrama ,mici ,etc.) cu ramanere peste noapte. -undeva la munte (Busteni ,Azuga ,Predeal ,Bran, Moeciu de Jos, MOECIU DE SUS) gratar, bautura si distractie-cu ramanere peste noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 La Fieni e Targul de Toamna : mici, pastrama, branzeturi, carnaciori, must, vin, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 ...sau pentru pasionatzi...este etapa de enduro la Zarnesti, aflat la poalele Masivului Pietrei Craiului, o zona superba si se poate vizita cabana Plaiul Foii la 10 km de Zarnesti pe un drum de tzara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Daca plecati pe undeva... nu ati vrea sa plecam mai pe la pranz asa? Poate reusesc sa ma alatur si eu cu Skywalker. Daca nu... poate il conving pe asta si venim si noi mai incolo un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 vin eu cu propunere: sambata petrecere cu beutura din plin in Tunari la PAW WAW la curte. de ce? pentru ca am luat permisele categoria A. asadar suntetzi invitatzi cu totzii la Tunari !!! PS: am fost la udriste si mi-am ridicat permisul!!! astazi feritzi-va de un tip cu costum negru-verde Polo calare pe o Honda CB 250 de culoare neagra cu albastru!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 Vreau si euuuu! La Zarnesti(bine-nteles)!!! Fuck, si se sta cu cortu?? Mai e si varianta cazarii in Bv. ap cu trei camere...asta ptr cei care ne iau pe mine si pe rontz!! Asteptam oferte!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 As pleca pe la ora 14,00 de la Arc la Predeal. La acea ora s-a mai terminat cu aglomeratia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 La 2 la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate