rock_angel Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 cumpar mobra sau hoinar in stare de functionare.....contact :Y!id:stefan_nicu2002..sau pe forum..sau tel:0726082506 (sunati dupa ora 13:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 cumpar mobra sau hoinar in stare de functionare.....contact :Y!id:stefan_nicu2002..sau pe forum..sau tel:0726082506 (sunati dupa ora 13:00 Salut . vad ca esti din Buc. Mergi la remat CHITILA cel de pe centura si vei gasi aceasta bijuterie poate vei avea noroc sa o iei eu nu am avut . SUCCES Se pare ca e functionala perfect , a aduso o baba pt. a o putea radia . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Salut . vad ca esti din Buc. Mergi la remat CHITILA cel de pe centura si vei gasi aceasta bijuterie poate vei avea noroc sa o iei eu nu am avut . SUCCES Se pare ca e functionala perfect , a aduso o baba pt. a o putea radia . Si inca nu a traznit-o pe baba?Sa duci un motor nou la remat... Si aia de ce nu ti-au dat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Fantastic!!! Motocicleta noua!!! LA asa ceva visam eu cand era mai mic..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Si inca nu a traznit-o pe baba?Sa duci un motor nou la remat... Si aia de ce nu ti-au dat-o? CICA nu le-a iesit autorizatia pt. a putea revinde anumite componente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 CICA nu le-a iesit autorizatia pt. a putea revinde anumite componente Pai asa cum iti vand o teava sa iti faci pod in fata casei pot sa iti vanda si on OZN.Ce autorizatia naibii?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 cumpar mobra sau hoinar in stare de functionare.....contact :Y!id:stefan_nicu2002..sau pe forum..sau tel:0726082506 (sunati dupa ora 13:00 Ai gasit ceva? Ai cumparat?Eu as vrea toata gama de Mobra.Adica prima Mobra cu bascula pe fata ,Mobra Super si Hoinar.Asa ca daca stie careva sa dea de veste.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Ai gasit ceva?Ai cumparat?Eu as vrea toata gama de Mobra.Adica prima Mobra cu bascula pe fata ,Mobra Super si Hoinar.Asa ca daca stie careva sa dea de veste.Bunu. Vezi ca mai este si Turist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate