gabitzu_mobristu Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 uite ca am akasa un nipru .. il fac bucati si il vand poate asa mai scot ceva din paguba .... cumparat pe o garmada de bani .. bagat in el o alta gramada ... mers numai 2 km ( mi-am dat seama ca nu e de mine!! ) ghidon inox tbar - pret negociabil tobe inox (se aud si arata super) - pret neg arbore cotit/ vibrochen - neg NOU ... biela stanga !!!! pistion stanga nou cilindru stanga nou carburatoare grup candru far furca telescoape filtru aer original etc .. TOATE PRETURILE SUNT NEGOCIABILE uite ca am akasa un nipru .. il fac bucati si il vand poate asa mai scot ceva din paguba .... cumparat pe o garmada de bani .. bagat in el o alta gramada ... mers numai 2 km ( mi-am dat seama ca nu e de mine!! ) ghidon inox tbar - pret negociabil tobe inox (se aud si arata super) - pret neg arbore cotit/ vibrochen - neg NOU ... biela stanga !!!! pistion stanga nou cilindru stanga nou carburatoare grup candru far furca telescoape filtru aer original etc .. TOATE PRETURILE SUNT NEGOCIABILE foarte curand si poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 uite ca am... il fac bucati si il vand... POZE cu tot ce ai, vreau carburatoarele. ...de care sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 uite ca am akasa un nipru .. il fac bucati si il vand poate asa mai scot ceva din paguba .... cumparat pe o garmada de bani .. bagat in el o alta gramada ... mers numai 2 km ( mi-am dat seama ca nu e de mine!! ) ghidon inox tbar - pret negociabil tobe inox (se aud si arata super) - pret neg arbore cotit/ vibrochen - neg NOU ... biela stanga !!!! pistion stanga nou cilindru stanga nou carburatoare grup candru far furca telescoape filtru aer original etc .. TOATE PRETURILE SUNT NEGOCIABILE foarte curand si poze ! TE Saluta raptoru_alb as vrea sa stiu daca ai acte pe cadru ,daca da spunemi un pret si pentru tobe la fel ,ramine valabila cererea la carburatoare k68 mai vb la tel...ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 ghidonul si tobele le vreau eu spune-mi pretul te rog da-mi un id mes s-au contacteaza-ma pe id meu (vezi ca e la profil) mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 POZEEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 candru? ce-i candru? dai putoarea cu tot cu fierul vechi? candeste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 candru? ce-i candru? dai putoarea cu tot cu fierul vechi? candeste? Tare Nu m-am putut abtine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate