LordRhadoo Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 http://s184.photobucket.com/albums/x25/Lor...fgan%20chopper/ cum de ceva timp imi fac veacu prin "frumosul si preamaritul Afganistan" am fost surprins cand intr-o oarecare baza miliara am dat peste ce se vede in poze. Istoria pe scurt e cam asa: a fost constuita de echipajul elicopterelor dintr-o baza militara pentru a mai trece timpul. Cum toate motocicletele ce se gasesc aici sunt niste motociclete cu motor honda de 125, au cumparat o asemenea motocicleta si au incercat sa o choppareasca in prisma pasiuni comune a tuturor( in viata civila toti fiind motociclisti). Inca nu era terminata, neavand frane ) dar se mergea si asa cu ea. Am avut onoarea de a face o scurta tura cu ea. Dupa cum se poate observa au ales un suicide shift pentru a schimba vitezele. Am si un filmulet dar la conexiunea de care dispun mi-ar lua o vesnicie sa il uploadez. (poate cand ma intorc in tara). Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 (editat) ... interesanta codita botezati-o "Venom" (sau Motorized Scorpion) Am si un filmulet dar la conexiunea de care dispun mi-ar lua o vesnicie sa il uploadez. (poate cand ma intorc in tara). ce conexiune aveti acolo? ... doar nu sunteti pe dial-up mobil?! Editat Noiembrie 26, 2008 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 http://s184.photobucket.com/albums/x25/Lor...fgan%20chopper/ cum de ceva timp imi fac veacu prin "frumosul si preamaritul Afganistan" am fost surprins cand intr-o oarecare baza miliara am dat peste ce se vede in poze. Istoria pe scurt e cam asa: a fost constuita de echipajul elicopterelor dintr-o baza militara pentru a mai trece timpul. Cum toate motocicletele ce se gasesc aici sunt niste motociclete cu motor honda de 125, au cumparat o asemenea motocicleta si au incercat sa o choppareasca in prisma pasiuni comune a tuturor( in viata civila toti fiind motociclisti). Inca nu era terminata, neavand frane ) dar se mergea si asa cu ea. Am avut onoarea de a face o scurta tura cu ea. Dupa cum se poate observa au ales un suicide shift pentru a schimba vitezele. Am si un filmulet dar la conexiunea de care dispun mi-ar lua o vesnicie sa il uploadez. (poate cand ma intorc in tara). Numai bine Beton!Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 saua aia seamana muuuuuult cu-n scaun de antiaeriana veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 ce tare sa folosit fier beton peste tot unde sa putut....haha ce tare arata occ afgan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Noiembrie 27, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2008 au folosit ce au avut, uneori aici in mijlocul la nicaieri e greu sa obtii anumite chestii. Oricum, tipii care l-au facut sunt foarte mandri de el si de cum a iesit. Cei ce l-au facut sunt norvegieni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Lordule, daca te impiedici pe-acolo de unu' Cristi Baciu din Miercurea Ciuc, da-i o scatoalca din partea mea. E maior, in functie de gradul tau stabilesti singur cat de tare sa fie scatoalca. Aveti grija de voi pe-acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) Beton!Felicitari! Da-mi voie sa te corectez: Fier Beton! Felicitari Editat Noiembrie 27, 2008 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Lordule, daca te impiedici pe-acolo de unu' Cristi Baciu din Miercurea Ciuc, da-i o scatoalca din partea mea. E maior, in functie de gradul tau stabilesti singur cat de tare sa fie scatoalca. Aveti grija de voi pe-acolo! Din pacate nu-mi suna cunoscut!Apropo ce si pe unde se scalda cu munca (ce institutie a statului?)? Iar in al doilea rand eu sunt in Gheorgheni la 60 de km nord de ciuc, asa ca nu stiu daca o sa dau peste el sa-i dau "o scatoalca" din partea ta! Da-mi voie sa te corectez:Fier Beton! Felicitari I Agree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Din pacate nu-mi suna cunoscut!Apropo ce si pe unde se scalda cu munca (ce institutie a statului?)?Iar in al doilea rand eu sunt in Gheorgheni la 60 de km nord de ciuc, asa ca nu stiu daca o sa dau peste el sa-i dau "o scatoalca" din partea ta! Era vorba de LordRhadoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Era vorba de LordRhadoo Asa-i cu lorzii astia, se confunda intre ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2008 Lordule, daca te impiedici pe-acolo de unu' Cristi Baciu din Miercurea Ciuc, da-i o scatoalca din partea mea. E maior, in functie de gradul tau stabilesti singur cat de tare sa fie scatoalca. Aveti grija de voi pe-acolo! nu lucrez in armata dar in schhimb ma intalnesc cu foarte multi militari romani pe aici. Am sa tin minte numele si transmit scatoalca . Eu sunt venit aici ca civil, lucrand la o firma care asigura suport tehnic(comunicatii) proiectului ISAF (nato). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 (editat) Era vorba de LordRhadoo nu lucrez in armata dar in schhimb ma intalnesc cu foarte multi militari romani pe aici. Am sa tin minte numele si transmit scatoalca . Eu sunt venit aici ca civil, lucrand la o firma care asigura suport tehnic(comunicatii) proiectului ISAF (nato). My Bad!!! Oricum foarte interesant motoru'!I like the DEVIL'S TAIL! Editat Noiembrie 28, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate