wolf4mwolf Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Hai noroc, stii cumva cotele de reparatie (0,1,2) ale ciclindrului/pistonului de Minsk ???? Merci mult , Mircea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Aprilie 26, 2006 Autor Share Postat Aprilie 26, 2006 deci cum s'a rezolvat dilema claxonului? dilema s-a rezolvat pana la urma cu papucii rupti de la claxon la o curba .... acum am claxon reglabil in functie de pericol daca e mare urlu tare daca e mic urlu mai incet , simplu si economic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 Hai noroc, stii cumva cotele de reparatie (0,1,2) ale ciclindrului/pistonului de Minsk ???? Merci mult , Mircea ai dat de pedro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady_mobristu_tm Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 ia incearca unu de mobra ca asa am eu si nu e rau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 Deci claxonul de Dacie e pe curent continuu, e legat dupa alternator, v-ati lamurit pana acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 dacia merge pe curent continuu , ca orice masina si motocicleta care e pe baterie ! bateria furnizeaza curent continuu . clacsonul de minsk , ca si releul de semanlizare de minsk, functioneaza pe curent alternativ. cel mai bine este sa pui o punte redresoare pe circuitul clacsonului . o sa incerc la mine , ca nici mie nu imi place cum macane clacsonul ala obosit. alta varianta ar fii un clacson in genul astuia : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 (editat) e cel mai economic clacson Editat Aprilie 30, 2006 de Metallbyker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate