Baiazid Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Baiazid face totu! Luat una bucata surub cap inbus de 8 si prins in menghina. Luat alta bucata flex si facut canal. Luat bucata bormasina si largit canal. LASER FRATE. De ce sa dau 8 euro la louis cand mi-a luat 30 minute? Si a iesit si mai frumos. Toata operatiunea a fost mai ca la NASA. ASISTAT DE CALCULATOR. TOTUL. Am bagat niste Amon Amarth sa urle pe winamp si da-i cu flexu nene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Bravo Mai ai toate destele la locul lor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Mie mi-a iesit o lucrare de-asta fara menghina si fara flex, doar din patent si panza de bonfire si bormasina, desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 31, 2005 Autor Share Postat Octombrie 31, 2005 Mie mi-a iesit o lucrare de-asta fara menghina si fara flex, doar din patent si panza de bonfire si bormasina, desigur. Si cate ore si vorba lui Zidu: cate degete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 buna idee! Tre sa imi fac si io neaparat unul d-ala ca mi-am luat vreo 2 d-alea de aluminiu de bicicleta pana acum si se tot bulesc. Cine se ofera sa ma ajute cu o menghina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Asta se rezolva pentru cei fara rabdare la un strungar cu 10Roni 2 bucati mai rezistente decat originalele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Asta se rezolva pentru cei fara rabdare la un strungar cu 10Roni 2 bucati mai rezistente decat originalele. bun si asa! cine ma ajuta c-un strungar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate