zane94 Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 Din cautarile mel pe net, am gasit ceva care seamana cu cbr-ul dar cred ca e in 2 timpi dupa putere... e honda sped replica ... mai are coneva asa ceva... cei cu ea...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 chinezarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 O gasesti la FirstBike. O chinezarie in 4 timpi. Ar fi bine sa te feresti de chinezarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Decembrie 2, 2008 Autor Share Postat Decembrie 2, 2008 O gasesti la FirstBike. O chinezarie in 4 timpi. Ar fi bine sa te feresti de chinezarii. aaaa... pe anunt zicea ca e hoinda... si mi sa parut ca semana un pic cu cbr-ul... daca e first bikke si e in 4 timpi dau dracu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 O gasesti la FirstBike. O chinezarie in 4 timpi. Ar fi bine sa te feresti de chinezarii. ce oglinzi are zici ca-i libelula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 4 trepte rugineste rapid plastic de cacao ... ce mai .. e un motor de cacao... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FasT pLAy Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Eu nu-l pot numi motor. E facut prost din toate punctele de vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Eu nu-l pot numi motor.E facut prost din toate punctele de vedere. Era un anunt pe bikeshop... si era tot asa o chinezarie d-asta la 800 de euro numai ca era galbena... si ma intrebam eu ce-i asa ieftina plus ca nu era nici zgariata si aproape noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Decembrie 14, 2008 Autor Share Postat Decembrie 14, 2008 Era un anunt pe bikeshop... si era tot asa o chinezarie d-asta la 800 de euro numai ca era galbena... si ma intrebam eu ce-i asa ieftina plus ca nu era nici zgariata si aproape noua arata binisor...totusi ii poti schimba "antenele" alea... da pacat ca nu e de calitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FasT pLAy Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 arata binisor...totusi ii poti schimba "antenele" alea... da pacat ca nu e de calitate Carenele sunt de foarte proasta calitate, imi era frica sa apas prea tare sa nu crape, mi-era frica sa o ating! nici etrierul de la frana nu inspira incredere. De ar fi doar "antenele" alea problema era ceva, dar asa toata motocicleta e o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Carenele sunt de foarte proasta calitate, imi era frica sa apas prea tare sa nu crape, mi-era frica sa o ating! nici etrierul de la frana nu inspira incredere.De ar fi doar "antenele" alea problema era ceva, dar asa toata motocicleta e o problema. am auzit si eu una. sunetul in mers nu seamana deloc cu cel al unui motor in 4t.probabil din cauza lantului se auzea de parca alea legat de codita niste conserve care zdranganeau pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 e cat un rs50 de mare... sau mai mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 e cat un rs50 de mare... sau mai mica este mai joasa ca un rs50 si tot cam atat de lata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 nu mai comentati atata chinezariile astea, cine stie ce talente ascunse au Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 O gasesti la FirstBike. O chinezarie in 4 timpi. Ar fi bine sa te feresti de chinezarii. asta ii cea mai de gunoi copie dupa Honda CBR 600 RR are unu de la mine din zona statea odata pe loc si l-am intrebat daca ma pot urca pe ea umpic... aiurea frana nu incetieste doar putin dupa care iti bloceaza roata si o mai zis cineva carenele is din plastic de cea mai proasta calitate suspensile is un rahat shi abea se intinde........ au motor ca si pe orice gunoi de ATV/QUAD/MOTOCICLETA chinezesc motorul ii de origine HONDA care o fost pus pe vechile "HONDA CUB" prin ani 80-90 capacitate 110ccm , racit cu aer ............ etc. cu un Aprilia Rs 50 il faci la cam orice capitol ............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 motoru ala de 110 cmc ii in toate atv-urile chinezesti, in dirt bike-uri si in alte jucarii din astea, nu-i ceva fiabil, dar ii foarte ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xtazy_01 Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 nu mai comentati atata chinezariile astea, cine stie ce talente ascunse au da....au talentul sa se strice cand nu te astepti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 da....au talentul sa se strice cand nu te astepti mnoah vezi, si pe asta o poti numi talent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate