Sasa25 Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 Salutare sunt din timisoara si nu stiu unde pot gasi handguard pe o yamaha xt, ma puteti ajuta? Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 poti gasi handguarduri pe louis.de(katalog pdf),dupa care poti comanda cu vreo 15% adaos pe care le vei primi prin posta cu ramburs.E plin netu de tipi care aduc din louis.Unu ar fi Laurentiu 0743.185.993.Eu am luat de la el si e ok tipu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Eu am luat protectii cu 15 Euro, Louis.de, la reducere, culoare alba (cel mai mic pret posibil). Vorbesti cu Romi (e pe aici pe forum adresa lui). Se potrivesc perfect, fara nici o bataie de cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Noiembrie 14, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2005 Merci mult am rezolvat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate