Achile Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 d-apai, nenea soso, n-ai fi mai fain sa organizam un concurs de masurat scule si racit gura de pomana? acu e vorba aia...Arguing on the internet is like running in the Special Olympics...Even if you win, you're still retarded cat pentru posturi cu jigniri...exista delete post...dece sa strici topic despre minunatzie de concurs? Orice padure are uscaturi, da' nu dai foc la toata padurea cand vrei sa le arzi 2-3 crengi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladebiker Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 da de roof of africa nu vorbeste nimeni ca eu sunt curios sa mai aflu cate ceva ca nu am auzit de acest concurs pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 5, 2008 Autor Share Postat Decembrie 5, 2008 nu am vorbit serios cand am zis sa mergi la concurs bine ca recunosti ca m-ai luat la misto. nu ma intereseaza respectul tau. Sa fii sanatos! Cat despre ceilalti care va tot vaitati - nu mai faceti pe maica tereza ca nu e cazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satan Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 (editat) bine ca recunosti ca m-ai luat la misto. Sa fii sanatos! Cat despre ceilalti care va tot vaitati - nu mai faceti pe maica tereza ca nu e cazul. pe ghandi putem face? on-topic: foarte interesant terenul, chiar ma intreb ce gume folosesc si cate cartere se sparg zilnic. Din cate stiu, zonele stancoase au si niste locatari cam neprietenosi(serpi veninosi si leoparzi). Ala da enduro extrem! p.s: achile here Editat Decembrie 5, 2008 de Satan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 pe ghandi putem face? on-topic: foarte interesant terenul, chiar ma intreb ce gume folosesc si cate cartere se sparg zilnic. Din cate stiu, zonele stancoase au si niste locatari cam neprietenosi(serpi veninosi si leoparzi). Ala da enduro extrem! p.s: achile here bre nenea,achile animalele/reptilele alea erau pe post de compostoare in point-uri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 pacat de topicul asta baieti! http://it.youtube.com/watch?v=B4tcrN4ocuU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 bre nenea,achile animalele/reptilele alea erau pe post de compostoare in point-uri.. ha-ha! in cazul asta as evita checkpoint-urile...n-as vrea ca un sarpe sa-mi desumfle fundul cel mare si gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 8, 2008 Autor Share Postat Decembrie 8, 2008 super filmuletzul Bart! am mai gasit unul tot acolo http://it.youtube.com/watch?v=K7aL9h-t4Zk&...feature=related Trebuie sa ai un fel de conditie fizica sa pompezi toata ziua prin bolovanii aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 pacat de topicul asta baieti!http://it.youtube.com/watch?v=B4tcrN4ocuU saracii, n-au avut ca noi bani de motorete enduro. si-au cumparat numa cross-uri. se si aude cum urca cu 1-a aia lunga de cross subturata sau piscand ambreiajul bravo lor. meserie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 super filmuletzul Bart!am mai gasit unul tot acolo http://it.youtube.com/watch?v=K7aL9h-t4Zk&...feature=related Trebuie sa ai un fel de conditie fizica sa pompezi toata ziua prin bolovanii aia. Conditie fizica si...2T! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate