suzuki_pill Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 eu cumpar de vreo 2 ani de pe ebay si folosesc ca mijloc de plata transferul bankar sau w union, dar niciodata pay pall ,desii am cont peypall nu am bani in el (si nici nu stiu cum sal folosesc)cum as putea sa imi transfer bani acolo ? as vrea sa cumpar ceva si nu accepta ca mod de plata decat paypall Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 pai e simplu..ca sa ai paypal iti trebuie un cont ,pe care ei il verifica!Deci daca ai paypal ai si contul pe care e activat..pune bani in contul respectiv si iti iau ei automat de acolo pentru plata, la cursul zile!Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 eu cumpar de vreo 2 ani de pe ebay si folosesc ca mijloc de plata transferul bankar sau w union, dar niciodata pay pall ,desii am cont peypall nu am bani in el (si nici nu stiu cum sal folosesc)cum as putea sa imi transfer bani acolo ? as vrea sa cumpar ceva si nu accepta ca mod de plata decat paypall iti trebuie: - un card bancar international (visa master) - cont paypal - bani in cont si asat e tot recomandari: - ia-ti un card de debit (NU credit) - si pui bani cat ai nevoie, nu mai mult - nu se stie niciodata cand se vor evapora bani din cont - sa ai o copie (scanata) dupa buletin sau de la o utilitate pe numele tau cu adresa ta ... cei de la paypal o sa iti verifice identitatea - ai grija unde iti introduci username-ul si parola .... e plin netu de phishing cu eBay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 eu cumpar de vreo 2 ani de pe ebay si folosesc ca mijloc de plata transferul bankar sau w union, dar niciodata pay pall ,desii am cont peypall nu am bani in el (si nici nu stiu cum sal folosesc)cum as putea sa imi transfer bani acolo ? as vrea sa cumpar ceva si nu accepta ca mod de plata decat paypall Te rog explica putin cum e cu transferul bancar.Gasesc uneori chestii care m-ar interesa dar nu accepta Paypall. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 eu am pay pal si am si platit cu el de cateva ori. la mine a fost asa: mi-am facut cont pay pal ca orice cont de mail. mi-au cerut o adresa de mail si o parola si nimic altceva. nu mi s-a cerut nici o autentificare nimic. dupa asta am transferat bani de pe card in contul de pay pal si din contul de pay pal in contul de pay pal al vanzatorului .. asta e tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Decembrie 5, 2008 Autor Share Postat Decembrie 5, 2008 cum ai transferat bani de pe card pe paypel?deci eu am card am cont paypal dar nu am decat un dolar jumate care mi lau dat ei la infintare ,daca am banii pe acel card mii retrage de acolo automat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 daca am banii pe acel card mii retrage de acolo automat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Decembrie 5, 2008 Autor Share Postat Decembrie 5, 2008 mersi mult de ajutor la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Si ce cauta intrebarea asta in SERVICE ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Decembrie 6, 2008 Autor Share Postat Decembrie 6, 2008 eu in general cumpar piese moto de pe ebay si ma gandeam ca mai sunt ca mine care fac asta deci piese moto, servis,se leaga nu??care e problema ta totusi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 iti extrage paypal-ul 1,5EURO de pe card si ai acolo un nr de 4 cifre langa PAYPAL gen 5454PAYPAL bla bla bla si te roaga aia sa confirmi parola dupa ce ti-ai facut contul pe www.paypal.com si dupa ce ai introdus parola esti in schema doar bagi bani pe card si ebay-ul ii ia automat... si daca vinzi ii primesti automat! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate