M@TRIX Postat Ianuarie 1, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2009 te distrezi?ce ai tu cu omu' ... daca nu te dai pe o roata inseamna ca nu esti nascut pt scutere? in curbe se vede talentu, nu intr`o roata Azi,a2-a zi de dat pe snow,mam skillat putin, fata de prima zi :> http://www.youtube.com/watch?v=DdgOScukypo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Azi,a2-a zi de dat pe snow,mam skillat putin, fata de prima zi :> http://www.youtube.com/watch?v=DdgOScukypo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 te distrezi?ce ai tu cu omu' ... daca nu te dai pe o roata inseamna ca nu esti nascut pt scutere? in curbe se vede talentu, nu intr`o roata du-te ma de aici..toti cocalarii se apleaca in curbe..dar cati merg o strada de macar 300 metri pe o roata ? Azi,a2-a zi de dat pe snow,mam skillat putin, fata de prima zi :> http://www.youtube.com/watch?v=DdgOScukypo esti un adevarat Ryan Moore ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Ianuarie 1, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2009 (editat) du-te ma de aici..toti cocalarii se apleaca in curbe..dar cati merg o strada de macar 300 metri pe o roata ? esti un adevarat Ryan Moore ) ) da,as vrea eu:)) Editat Ianuarie 1, 2009 de M@TRIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Azi,a2-a zi de dat pe snow,mam skillat putin, fata de prima zi :> http://www.youtube.com/watch?v=DdgOScukypo daca nu te apleci pe fata nu vrea sa patineze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Ianuarie 1, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2009 (editat) daca nu te apleci pe fata nu vrea sa patineze? Ba da,da n-am control asa bun,nu pot sa merg patinand distanta prea mare daca nu stau pe fata... Editat Ianuarie 1, 2009 de M@TRIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 (editat) Ba da,da n-am control asa bun,nu pot sa merg patinand distanta prea mare daca nu stau pe fata... Mai bine pune benzina pe cauciucuri si dai foc sa iese fum. Editat Ianuarie 1, 2009 de VipCristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Ianuarie 1, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2009 Mai bine pune benzina pe cauciucuri si dai foc sa iese fum. Mai bine ia un dictionar de limba romana si apuca-te de citit sa iasa fum din creieru pe care, ar trebui sa il ai :-/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 (editat) Mai bine pune benzina pe cauciucuri si dai foc sa iese fum. Sa iese Editat Ianuarie 1, 2009 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Sa iese Sa iasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Ianuarie 1, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2009 (editat) Sa iasa. Vreau un admin sa-l baneze pe soarec,ca a stricat tot topicu si insista in prostie la nesfarsit Editat Ianuarie 1, 2009 de M@TRIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Ce distractiv este cand incepe sa se ia la cearta pe topic-uri, mor de ras E comic. Scz de off Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Vreau un admin sa-l baneze pe soarec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Vreau un admin sa-l baneze pe soarec,ca a stricat tot topicu si insista in prostie la nesfarsit Vezi ca faci tot forumul de ras cu scuteru tau si sa nu cazi in nas de pe el ca stai prea in fata. Sau nu iti patineaza roata daca stai prea in spate si ai grija sa nu iti patineze mintea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Matrix si Cristian incetati asa macar din bun simt ca de restul ati dovedit :-j Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Matrix si Cristian incetati asa macar din bun simt ca de restul ati dovedit :-j Gata oricum il lasam in pace nu ii mai scriam nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 ce tristi.... nu puteti sa va injurati pe PM? sau nu mai e la fel de true, ca nu va vede toata lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) Salutare,vreau sa-mi pun becuri noi pe F12, pt ca astea pe care le am sunt slabe si sunt de 21wati,am observat ca sunt de Dacie:)).Am vazut niste halogene, faine, dar au 55wati fiecare, deci 2 halogene=110wati.Nu prea cred ca suporta asa mult instalatia la F12.Vreau sa-mi spune-ti daca stiti niste date exacte in legatura cu cati wati suporta instalatia mea electrica,ca sa stiu ce becuri sa imi aleg in functie de asta.MS Editat Ianuarie 20, 2009 de M@TRIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 maxim 55watti. Eu am incercat 35+35 si le ducea...dar la 60%. Daca vrei sa le duca 100% incearca 20+20 sau 15+15. Alea de dacie sunt destul de puternice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) maxim 55watti. Eu am incercat 35+35 si le ducea...dar la 60%. Daca vrei sa le duca 100% incearca 20+20 sau 15+15. Alea de dacie sunt destul de puternice. Ms mult de sfat,o sa tin cont,totusi as vrea sa aflu o valoare exacta a puterii totale pe care o suporta instalatia mea, pt ca mai incolo vreau sami iau si un set de 2 neoane si nu vreau sa-mi fie solicitata instalatia 100% Editat Ianuarie 20, 2009 de M@TRIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Farurile la F12 sunt proaste, au lupa prea groasa si ia din lumina, am avut si eu F12 si pe timp ploios noaptea era dezastru, si am pus si halogene de 35W (nu era de firma dar oricum) tot nu facea fata. 2x35W suporta sigur, mai mult nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Dar daca as lua lupele jos si as pune 2 bucati de plastic transparent,oare nu s-ar vedea mai tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) Dar daca as lua lupele jos si as pune 2 bucati de plastic transparent,oare nu s-ar vedea mai tare? Buna gluma:)),totusi astept in continuare raspuns la ce am intrebat prima data,in legatura cu puterea totala suportata de instalatia electrica de pe F12. Editat Ianuarie 20, 2009 de M@TRIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Ia-ti o instalatie xenon pentru moto de 6000 K te ajunge undeva la 3 milioane si stii ca scoti tot mortu din sperieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Dar daca as lua lupele jos si as pune 2 bucati de plastic transparent,oare nu s-ar vedea mai tare? Nu cred ca merge asa plastic simplu, daca vrei ptr noapte pui alte faruri mai bune, eu am vrut sa imi pun, dar nu am mai apucat, lam vandut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate