nazdravanul Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 Stimati posesori de Montauk-uri (in special) si de C-uri in general, mi-as dori sa schimbam 2 vorbe si eventual chiar sa dam o tura impreuna pe "progenituri" ... Ce ziceti ? PS Nu am pus topic-ul la Choppere, ptr ca Cruiser-ul de la BMW e o specie destul de diferita de motocicleta, iar eu o vad mai mult ca pe o motocicleta de strada-touring decit ca pe un chopper clasic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Noiembrie 28, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2005 Va rog nu va inghesuiti, mai usor domnilor, pe rind, ca sufocam serveru' (: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 E o motocicleta rara in .Ro. De fapt, e o motocicleta rara cam peste tot, asa ca destul de slabe sperante sa mai gasesti pe cineva cu inca un Montauk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Dar pe cineva cu un big bike BMW mai gasesti, iar mie unul imi place Montauk-ul in mod deosebit. Asa ca daca vrei sa iesi la o tura cu alti confrati intru BMW, ne mai strangem noi cativa. Mai cu un K100, mai cu un R1200... gasim de-o ciorba, nu e problema! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Decembrie 1, 2005 Autor Share Postat Decembrie 1, 2005 Cu placere. 0742104858 - Stefan. Poti sa-mi dai beep daca vrei. (:.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Decembrie 21, 2005 Autor Share Postat Decembrie 21, 2005 Domnilor, nu stiu ce faceti voi dar eu inca n-am bagat-o in garaj si dau ture de zor. Poate iesim un pic, sa le aratam domnilor cu pasiuni comune, de ce merita BMW (: (brand addicted idiots, ce sintem (: .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 pai poate vii la arc si dam o tura pe undeva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Decembrie 26, 2005 Autor Share Postat Decembrie 26, 2005 Domnilor, cu durere va anunt ca astazi dau ultima tura .... cu multa durere in suflet ma despart de bidiviul meu credincios (: ... Cu ce e pe jos nu prea mai tine asa ca o bag definitiv la garaj, la nani ... Sa viseze frumos la turul Europei de la anul din vara (: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Februarie 20, 2006 Autor Share Postat Februarie 20, 2006 Domnilor, odata cu mica evadare spre weekend din munte, am reinceput sezonul. Sint doritor si disponibil de a cunoaste alti posesori de C/CL/Montauk - si nu numai. Va rog, nu va sfiiti (:. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Februarie 27, 2006 Autor Share Postat Februarie 27, 2006 Numai timizi pe forumu' asta (: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate