Placebo Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Pacat omule. Insanatoshire grabnica. cel putzin este la sfarshit de sezon nu la inceput deci pana in martie te refaci. PS: se pare ca shi mana a fost afectata sau asha desenezi tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Noiembrie 7, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2005 Sper sa nu fiu sacaitor dar ai putea spune ce viteza aveai inainte sa ataci curba ? Bai, n-as putea spune exact dar treaba e ca eram intr-a cincea turat, terminasem o depasre si a cincea o dau cam pe la 60 asa ca aveam... Treaba e ca in mod normal, as fi lasat motorul sa curga intr-a cincea in frana de motor si as fi luat curba aia fara probleme. Vezi daca nu stai mai mult pe forum, te-au ajuns blestemele forumistilor Lasa ca o sa va para rau. Deja am inceput sa ma plictisesc de stat in casa, voi deveni in curand foarte irascibil, sarcastic si impertinent iar asta o sa se reflecte in posturile mele.... Pacat omule. Insanatoshire grabnica. cel putzin este la sfarshit de sezon nu la inceput deci pana in martie te refaci. PS: se pare ca shi mana a fost afectata sau asha desenezi tu. Care Martie ma, ai inebunit? La sfarsitul lunii dau jos ghipsul si daca e vremea frumoasa o scot p-aia mica la niste ture sa-i incarc bateria (sa nu afle nevasta-mea ca ma bate cu carjele la cat se chinuie cu mine ). Am ditamai julitura pe cotul drept dar daca tii neaparat fac un desen mai citet si ti-l trimit pe mail (eventual o reconstituire d-aia 3D ca la stirile ProTv) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate