tdy83 Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Dumnezeu sa te aiba in paza Manule ,pacat mare pacat el mi-a introdus virusu de moto in sange super amic ,super motociclist,azi am aflat si nu mi-a venit sa cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cryseys Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 (editat) In primul rand vreau sa spun de la inceput ca nu sunt motociclist dar am trait printre cativa! Vreau pe aceasta cale sa le multumesc tuturor celor care au fost langa aceasta familie indurerata macar si cu gandul in acea zi de vineri 13.12.2008, o zi neagra pentru toti cei care au cunoscut o mica parte din ceea ce a insemnat Manuel! Acei motociclisti si nu numai care au fost prezenti au facut ca acel ultim drum sa fie unul pe care nu il va uita nimeni! Manu....nu ai sa fii uitat si.....sper sa iti fie iertate toate greselile! Editat Decembrie 15, 2008 de cryseys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 nu stiu ce sa zic.".tristttt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 R.I.P. http://rapidshare.com/files/173554251/NU_STIU.mp3.html Este o melodie cantata de Manu. Intrati, click pe free user, asteptati 30 de secunde si apoi download. Nu mai poate fi downloadata(s-a atins limita de descarcari maxim admisa).Poate o mai uploadezi inca o data(, eventual pe youtube). Condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 In seara respectiva ne-a lasat pe mine si pe inca un prieten acasa, dupa care s-a intors sa o ia pe fata care acum e in coma.. Ce om mare.. ce suflet enorm. ramasese sa ne intalnim in bucuresti de revelion. nu imi vine sa cred nici acum. ma rog ca macar Gia sa se trezeasca din coma.. Manu a fost pt multi un model de urmat. un om cu un suflet enorm. Dumnezeu sa il odihneasca in pace.. condoleante familiei pentru aceasta enorma pierdere..nu o sa uit niciodata ultima seara cu el. era atat de plin de viata..dumnezeu sa il ierte. "suflet enorm" -> asta e noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin bm Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Dumnezeu sa te Odihneasca in PACE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cusack Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 RIP Manu. Mare pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 cu intarziere am reusit sa deschid si eu forumul si uite ce surprize imi rezerva! inca nu-mi vine sa cred.... cred ca nu am citit bine si nu am vazut bine.... R.I.P. MANU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
venin Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 (editat) puta chiar ne lipsesti RIP Editat Ianuarie 9, 2009 de venin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=VRsJlAJvOSM Editat Ianuarie 10, 2009 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 DUMNEZEU SA-L IERTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 (editat) -vremurile bune cand calaream ij-urile si repara la a lui... -cu nepra peste 160 la ora de la Iasi la Galati,a topit pistonul drept parca,avea o gaura de vreo 20 mm in el... -"ce faci bilute?" si asta ii placea: http://www.youtube.com/watch?v=AO9dbmJ_2zU nu merge embed... Editat Ianuarie 24, 2009 de lucyfire_legion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 alta... sa nu il uitati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda-Biker XL1000 Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu Pavel Postat Martie 12, 2009 Autor Share Postat Martie 12, 2009 uitasem de clipul asta, burnout-ul e facut de manu cu batranul GSX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0cc0Lin0_ Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Din cate am vazut pe youtube .. baiatu era iubit de multe persoane ... r.i.p. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 (editat) Eu acum am aflat si mi se pare incredibil! Manu mi-a mesterit la motocicleta o saptamana, asta vara in service-ul lui Razvan si ultima data cand i-am strans mana a fost pe 10.10.2008 la intrarea din realu vitan ... el ma recunoscuse coborand din masina la mine... Era cu un r25 maro si era tare fericit, urma sa imi spuna pe unde mai lucreaza, dar nu a mai apucat ca bloca intrarea in parcare si incepuse lumea sa claxoneze! A ramas sa ne auzim la telefon dupa sarbatori si sa ne vedem la o bere eventual sa imi faca profilaxia de primavara la mobra, se pare ca a fost prea lunga data... Dumnezeu sa-l odihneasca! Sincere condoleante familiei! Editat Martie 23, 2009 de maxx40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate