todea Postat Ianuarie 9, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2011 Adica suzuki nu are suspensii si frane? Stiam eu ca Suzuki nus motoare Da, investitiile in motor sunt mereu o pierdere in final Ati inebunit toti cu s1000rr-ul ala ... dar daca tu asta vrei... se poate lipi o stema suzuki asta cu s1000 rr ii ca si cand a aparut jolie pe ecrane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 asta cu s1000 rr ii ca si cand a aparut jolie pe ecrane Nu-mi spune ca te-ai dat si tu la drive test si anul asta muncesti ca sa iti iei motoreta asta de 13.000 Euro. Umm nu degeaba o fi castigat premiul pentru "Best of the Best"; "Best Superbike for 2010"; "Motorcycle of the Year" ... Eu n-as avea tupeul sa o dau pe circuit, la pretul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 9, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2011 Nu-mi spune ca te-ai dat si tu la drive test si anul asta muncesti ca sa iti iei motoreta asta de 13.000 Euro. Umm nu degeaba o fi castigat premiul pentru "Best of the Best"; "Best Superbike for 2010"; "Motorcycle of the Year" ... Eu n-as avea tupeul sa o dau pe circuit, la pretul asta nunu..inca nu m-am urcat pe ea ca mi-e frica de rate oricum nu-s fixat pe bicicleta asta...presimt ca apare ceva tare de la suzuki anu asta dar a mea e tot la vanzare. te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 nunu..inca nu m-am urcat pe ea ca mi-e frica de rateoricum nu-s fixat pe bicicleta asta...presimt ca apare ceva tare de la suzuki anu asta dar a mea e tot la vanzare. te bagi? Hahaha, abia mi-am luat alta...si suzuki nu ma atrage, fiecare are fetisurile lui Dar dau veste in popor (fa si tu un anunt oficial) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2011 Hahaha, abia mi-am luat alta...si suzuki nu ma atrage, fiecare are fetisurile lui Dar dau veste in popor (fa si tu un anunt oficial) 25k km carte service,pc3,racefit growler,servisat doar la suzuki,o tona de facturi,pret 5500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 .presimt ca apare ceva tare de la suzuki anu asta Anu' asta doar gsxr 600 si 750 vor fi modele noi... miarul ramane la fel ca si in 2010. Intr-adevar, daca vor scoate ceva nou in 2012, vor aparea informatii la sfarsitul acestui an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 25k km carte service,pc3,racefit growler,servisat doar la suzuki,o tona de facturi,pret 5500 Oficial blondule Adica topic sau anunt bikeshop... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Adica suzuki nu are suspensii si frane? Stiam eu ca Suzuki nus motoare Da, investitiile in motor sunt mereu o pierdere in final Ati inebunit toti cu s1000rr-ul ala ... dar daca tu asta vrei... se poate lipi o stema suzuki Intr-adevar, nu-s motoare...sunt "avioane" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Intr-adevar, nu-s motoare...sunt "avioane" Eeee...lasa ca nu toti au hayabusa Vezi ca vin la Timisoara prin vara...poate te dai disparuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Eeee...lasa ca nu toti au hayabusa Vezi ca vin la Timisoara prin vara...poate te dai disparuta Ai unde sta ? Stai la mine !!!! Hhihihih ! Cum sa nu, te astept, mandro ! Pup ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Ai unde sta ? Stai la mine !!!! Hhihihih ! Cum sa nu, te astept, mandro ! Pup ! Stau in Arad. Ne auzim pe mess, ca ne trage Todea de urechi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) Stau in Arad. Ne auzim pe mess, ca ne trage Todea de urechi! nu mai fac anunt oficial ca nu am chef de toti barfitorii..are si mobra mandria ei ma bazez pe tine ca mi-l vinzi Editat Ianuarie 10, 2011 de todea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 nu mai fac anunt oficial ca nu am chef de toti barfitorii..are si mobra mandria ei ma bazez pe tine ca mi-l vinzi Pe ale mele le-am scapat in 2 saptamani, ale altora insa nu am asa succes Dar incercam...mie ce-mi iese? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) Pe ale mele le-am scapat in 2 saptamani, ale altora insa nu am asa succes Dar incercam...mie ce-mi iese? la ora actuala depinde mult de pret..oricum mai jos de atat nu merg doar daca clientul renunta la accesorii.efortul tau nu o sa ramana nerasplatit Editat Ianuarie 10, 2011 de todea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Ai adus motorul in tara calare pe el sau pe platforma/remorca/in duba etc.? Sunt curios doar daca ai venit cumva pe el din UK pana in Ro cum a fost plimbarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Stau in Arad. Ne auzim pe mess, ca ne trage Todea de urechi! Pe cand plecarea ? Si eu trebuie sa ma deplasez de la Bucuresti la Timisoara sa o vad pe Panterutza . Poate facem un drum comun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 14, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2011 Ai adus motorul in tara calare pe el sau pe platforma/remorca/in duba etc.? Sunt curios doar daca ai venit cumva pe el din UK pana in Ro cum a fost plimbarea. nu ie nici o placere a parcurge atata drum pe autostrada dus-intors pe platforma Mesaj completat http://www.motorcyclenews.com/Performance-Bikes/ inca un motor de temut desi au trecut 6 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 In Spania ai fost cu ea? Am vazut ca multor englezi le-a placut o mica plimbare pana in Spania si Pyrenees. Un site mai vechi http://www.btinternet.com/~ultrablade/index.html dar cu informatii destul de utile, cred. Pare interesant si pt mine dar eu am de mers 3500km de aici, din Anglie e mult mai putin . Cred ca ar merita un concediu de asta on road daca iti place genul asta de distractii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2011 In Spania ai fost cu ea? Am vazut ca multor englezi le-a placut o mica plimbare pana in Spania si Pyrenees. Un site mai vechihttp://www.btinternet.com/~ultrablade/index.html dar cu informatii destul de utile, cred. Pare interesant si pt mine dar eu am de mers 3500km de aici, din Anglie e mult mai putin . Cred ca ar merita un concediu de asta on road daca iti place genul asta de distractii. la englezi daca le areti o poza cu un drum liber si insorit i-ai convins din prima Pana acum toate concediile le-am petrecut in tarisoara nostra dar vara asta cred ca o sa aleg o alta destinatie si daca mai ramane timp poate ajung si pe acasa daca nuh la anul.Mi-am pus in plan Cipru, fara motor sau Croatia cu motor dar si Spania cu motor suna destul de bine.Daca as alege Spania sigur prima destinatie ar fi Motorland-Aragon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 la englezi daca le areti o poza cu un drum liber si insorit i-ai convins din prima Pana acum toate concediile le-am petrecut in tarisoara nostra dar vara asta cred ca o sa aleg o alta destinatie si daca mai ramane timp poate ajung si pe acasa daca nuh la anul.Mi-am pus in plan Cipru, fara motor sau Croatia cu motor dar si Spania cu motor suna destul de bine.Daca as alege Spania sigur prima destinatie ar fi Motorland-Aragon Aici are dreptate Ice Queen : daca poti si ai unde , mergi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 19, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2011 Aici are dreptate Ice Queen : daca poti si ai unde , mergi ! se poate orice daca vrei cu adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 Croatia cu motorul e fenomen De doua ori am fost si probabil mai fac odata tura de 1000km (800 pe autostrada) pana acolo la litoralul lor anul acesta. Numarul motocicletelor sport de acolo venite din diferite tari este foarte impresionant. Am vazut si de GB cateva. Scandinavi pe tourere nemtesti vin garla. Cazare gasesti ieftin si curat. Mancarea e buna cam peste tot, chefuri de noapte si ziua pe plaja gasesti pe insula Pag, Parcurile nationale si cascadele lor sunt fotomodele bunicele si drumurile sunt ca-n palma cam peste tot. Pe insula Krk am dat de ceva denivelari pe anumite portiuni ce nu au placut bladeului dar ne-am descurcat si oricum rar vezi acolo asa ceva. Problema este ca plajele nu sunt cu nisip. Asta inseamna ca iti rupi picioarele cand intri in apa dar culoarea si claritatea apei este fenomenala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate