LOTRU Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 la mine s-a simtit . l-am urcat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Decembrie 17, 2008 Autor Share Postat Decembrie 17, 2008 NU vreau sa sune aiurea (chiar nu asta e intentia) dar prietena mea se da bine-mersi cu XT-ul care are saua la 86cm spre deosebire de r6 care ii undeva la 82-83?...si are tot 1,70 si mult mai putine kile decat tine (presupun ca ai peste 45 ) , deci trebe numa sa te obijnuiesti cu scula. Dar serios acuma, daca spui ca te ti cat de cat ok fizic nu ai chiar nici un motiv sa o cobori. Gandeste-te ca motocicleta aia a fost gandita sa functioneze asa cum e nu sa o modifici. Si daca nu vrei sa te dai tare, vinde-o si ia ceva mai potrivit si o sa fi muuuuuult mai fericit. Daca planuiesti sa te dai tare pe viitor, categoric las-o asa cum e!!! Bafta si asfalt...cum o fi, numa sa fie iti multumsc de sfatt.m-am dat si eu cu un xt(cei drept de 125) dar spre deosebire de r6 nu este asa lata si are in jur de 120kg pe langa 180(fara lichide).ma gandesc sa o las cel putin temporar..... nu am numere de tel ca in general imi fac singur cam totAproape toti de pe forum cred ca iti pot lasa R6 -le din suspensii insa ti-am spus cam care ar fi dezavantajele si eu pot sa o las dar nu am cu ce si in al2-lea rand mi-e sa nu o fac praf....tin la ea prea mult sa imi bat joc de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Du-te la United Motors pe Pipera-Tunari si cauta-l pe Masinuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 (editat) Nene Lotru matale nu esti incepator si nu se pune deci Si la batranica mea se simte chiar daca am lasat-o mai jos 2 cm din suspensii si tot am senzatia ca vin in cap uneori dar asta numai la o mare frana sau asa ceva in rest nimic. Ma repet ar trebuie sa o lasi asa si sa exersezi cu binisorul si o sa vezi ca nu e de lasat jos Editat Decembrie 18, 2008 de R1der Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate